Συνάντηση του Διαμαντή Γκολιδάκη με νέους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (photos)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και ειδικό καρδιολόγο και γιατρό του Άρη Διαμαντή Γκολιδάκη, καθώς με πρωτοβουλία νέων διοργανώθηκε μια συνάντηση με τη νεολαία της πόλης σε κεντρικό καφέ της Θεσσαλονίκης.

Ο Δ. Γκολιδάκης έτυχε θερμής υποδοχής και λίγο αργότερα προστέθηκε στην παρέα ο υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Γκολιδάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία του και τη στήριξη του τον κουμπάρο του και φίλο του Κώστα Τσιάρα, ενώ επισήμανε πόσο ενθαρρυντική είναι  η μαζική προσέλευση νέων και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν για την πολιτική. «Σε μια εποχή που επιχειρείται από κάποιους η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, η σημερινή παρουσία τόσων νέων αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο, σε πείσμα των καιρών, ότι η νεολαία δεν είναι απλός θεατής των καταστάσεων. Αντίθετα, ενδιαφέρεται για την πολιτική, μετέχει και δρα για το μέλλον της κοινωνίας μας. Μαζί οικοδομούμε το αύριο που θέλουμε. Το μέλλον μας το διεκδικούμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

To Top