“Αυτά τα καθίκια φτάσανε τον Άρη σε αυτό το σημείο!”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Ναλμπάντης, μίλησε  για τις παλιές ωραίες στιγμές των «κιτρίνων», θυμήθηκε παίκτες και παράγοντες που έκαναν πραγματικά καλό στην ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στην σημερινή τραγική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τον Καμπάνη: «Τα θυμάμαι όλα, από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Άρη. Ήταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ήταν κορυφή. Ήταν μέσα στους τρεις προέδρους οι οποίοι πραγματικά έκαναν καλό στις ομάδες, Παντελάκης, Καμπάνης και Ματσαβελάκης.

Ήξερε τα πάντα που γινόταν μέσα στο ποδόσφαιρο, και άσχετα από αυτά που λέγονται ήταν από τους πιο καθαρούς».

Για τον Βαγγέλη Συρόπουλο: «Ήτανε κολλητός μου ο Βαγγέλης, ότι και να πω θα είναι λίγο, ήταν ψυχούλα και παικταράς μεγάλος. Όσο μπόι του έλλειπε τόσο μαγκιά είχε».

Για την σημερινή κατάσταση: «Αυτός δεν είναι Άρης. Τι να πούμε τώρα, τραγωδία. Αυτό που έγινε στον Άρη τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει. Με έμμισθους που δεν είχαν καμία σχέση με τον Άρη. Κάνανε μεταγραφές, πέντε έκανε, 50 μας το χρεώνανε. Τι να πω…

Εγώ πάντα ήμουν με τον Άρη, ούτε με πρόσωπα ούτε με κανέναν. Είτε αρέσει σε πολλούς είτε όχι. Όποιος έβλεπα  ότι δεν κάνει κάτι καλά, έλεγα και πέντε κουβέντες, δεν καταλάβαινα τίποτα.

Να φτάσει σε τέτοιο σημείο ο Άρης είναι πραγματικά ντροπή. Αυτά τα καθίκια φτάσανε την ομάδα σε αυτό το σημείο».

To Top