«Αυτές οι πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές»

Ο υποψήφιος με το σχήμα του κ. Ηλιάδη για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης Σταύρος Ζαχαρέλης, ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός ότι ξαφνικά έγιναν πολλές εγγραφές την ύστατη στιγμή στην Κ.Μ.Α. ώστε να υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης ψήφου, είναι στο χέρι του κόσμου του Άρη να αποφασίσει αθρόα και να επιλέξει εάν επιθυμεί το… παλιό πουλόβερ ή μια καινούρια προσπάθεια με όραμα, αφήνοντας παράλληλα και σαφείς αιχμές για τις ξαφνικές εγγραφές… αγνώστου προέλευσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για τις ξαφνικά πολλές εγγραφές που έγιναν στην Κ.Μ.Α. τις τελευταίες μέρες και την επιλογή δρόμου από τον κόσμο του Άρη στις επικείμενες εκλογές: “Ήδη το έχουμε καταγγείλει μέσω του κύριου Ηλιάδη και το καταγγείλω και εγώ μέσω του σταθμού σας. Αυτές οι πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές, αλλά είναι στο χέρι του κόσμου να αποφασίσει αθρόα. Θέλει το παλιό πουλόβερ, δοκιμασμένο και αποτυχημένο, θέλει πισωγυρίσματα και επιστροφές στο παρελθόν ή θέλει μια καινούρια προσπάθεια, με όραμα, διαφάνεια, χωρίς κουρτίνες και στεγανά;  Δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται αυτές οι ξαφνικές εγγραφές, ποιοι είναι εννοώ δηλαδή. Πάντως, κάλλιστα θα μπορούσαμε να το κάνουμε κι εμείς…”.

Για την άμεση παραίτησή τους εάν εκλεχθούν και έρθει ένας επενδυτής αλλά και το δικό του πόστο: “Εμείς θέλουμε άμεση σχέση με το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. και έχουμε κοινοποιήσει την επιθυμία μας και την πρόθεση μας πως όταν κι αν έρθει κάποιος επενδυτής, εμείς πρώτοι θα δηλώσουμε την παραίτησή μας με το καλό. Θέλουμε να κάνουμε τους αγώνες του Άρη γιορτή για όλη την πόλη. Εγώ στέκομαι στο πλευρό του κ. Ηλιάδη, σε όποιο πόστο κι αν μου αναθέσει, εάν κι εφόσον εκλεχθούμε”.

Για τις προτεραιότητες και τα ζητήματα που θα τους απασχολήσουν σε περίπτωση που αποτελέσουν τη νέα διοίκηση: “Έχει ήδη ανακοινωθεί το χορηγικό πακέτο, δεν το κρατήσαμε κρυφό. Αυτό το γεγονός αποτελεί ένα πολύ καλό πειστήριο για τις διαθέσεις του κ. Ηλιάδη. Εάν εκλεχθούμε, από την επόμενη μέρα σηκώνουμε τα μανίκια και προχωράμε την υπόθεση του άρθρου 99, τις επαφές με πιστωτές, παίκτες για τις οφειλές και αποφάσεις για όλα τα ζητήματα του αγωνιστικού τμήματος.

Για την αξιολόγηση και το “ξεψάχνισμα” ενός υποψήφιου επενδυτή από την Κ.Μ.Α. και όχι από την επόμενη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης: “Δε θα κρίνουμε εμείς ή μια ενδεχόμενη διοίκηση του κ. Σκόρδα για το ποιος επενδυτής θα έρθει, πως θα αξιολογηθεί και εάν είναι αξιόπιστος. Από την Κ.Μ.Α. θα ελεγχθεί, δεν είναι δικιά μας δουλειά. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει πως εάν αποστρατίσουμε από κάποιες βασικές μας αρχές που έχουμε θέσει ως “παράταξη”, εγώ παραιτούμαι”.

To Top