Αυτήν την Κυριακή γίνεται… 13-ΑΡΗΣ!

Αλήθεια είναι ότι αυτό το σκωτσέζικο ντους, είναι ότι χειρότερο για έναν άνθρωπο, μια ομάδα και κυρίως για έναν οπαδό. Ο Άρης σε τέσσερα ματς (τυπικά πέντε…) με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο, κέρδισε τα δύο φαινομενικά πιο δύσκολα και έχασε τα δύο κατά τεκμήριο πιο βατά. Πέρασε από την Κρήτη και το «Γεντί Κουλέ» και νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό, όμως ηττήθηκε από Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και Αστέρα στην Τρίπολη. Το θέμα είναι ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι τόσο δύσκολη, που το αποψινό (17:15, NOVASPORTS3, PRESSARIS) παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, κρίνει ως αποτρεπτικό οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ο Άρης χρειάζεται βαθμολογική ανάσα και στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2011 οι τρεις νίκες. Δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Όσο γι αυτήν την Κυριακή γίνεται… 13-αρης, ανεβαίνοντας με νίκη στους 13 βαθμούς και συνεχίζοντας την αντεπίθεσή του.

Οι απόντες

Ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μόνο εύκολο δεν είναι. Τόσο από την άποψη πως οι φιλοξενούμενοι είναι μία συμπαγής και ποιοτική ομάδα, όσο και από τις απουσίες οι οποίες ταλανίζουν τον Πολωνό τεχνικό του Άρη. Ο 39χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής εκπλήσσοντας άπαντες τον Μανώλη Παπαστεριανό (ο οποίος ήταν βασικός στα δύο τελευταία) και αναγκαστικά τους τραυματίες Καλίφα Σανκαρέ, Έλντιν Γιακούποβιτς, Μιχάλη Σηφάκη, Νάτσο Γκαρσία, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιούριτσα Βράνιες ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο εξίσου τραυματίας Βικτοράς Γιάκομπ.

Γρίφος η ενδεκάδα

Έτσι ο καταρτισμός της ενδεκάδας μοιάζει με δισεπίλυτο γρίφο, τον οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία προσπάθεια να λύσουμε.

Καταρχάς, ο Βελλίδης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδη και Καζναφέρη από δεξιά προς αριστερά (τετράδα άμυνας που πρώτη φορά θα συνυπάρξει).

Στα χαφ στον άξονα σίγουρος είναι ο αρχηγός Φατί και τη θέση δίπλα του διεκδικούν οι Κατίδης και Τόχα. Ο Κολομβιανός ίσως και να πάει αριστερά, αφού ο Γιαννιώτας φαίνεται να μη συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό με τα πρώτα ματς, ενώ ο Ουμπίντες θα παίξει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Μπροστά λογικά θα παίξουν οι Καστίγιο και Τσέζαρεκ, με τον Μεξικανό να επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από μία βδομάδα.

Οι 19 τους Πολωνού

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Καστίγιο, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Γιαννιώτας.

Η άλλη πλευρά και ο Χαριστέας

Από την πλευρά του, ο Μπάμπης Τεννές θα παίξει με ένα κλασσικό 4-3-3, το οποίο δείχνει να μην αποχωρίζεται ποτέ. Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις παλιούς γνωστούς που θα επιστρέψουν στο Χαριλάου (Χαριστέας, Θεωδορίδης και Κούσας οι άλλοι τρεις) προσανατολίζεται να κατεβάσει την ομάδα του Αγρινίου με τον Μπλάζιτς στα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Κουτρομάνο, αριστερό μπακ τον Αναστασιάδη και στο κέντρο της άμυνας τους Ντολεζάϊ και Ετζεγκέλε. Μητρόπουλος και Κούσας θα παίξουν στα αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Ρότσα.

Η επιθετική τριάδα θα αποτελείτε από τους Καμαρά αριστερά, δεξιά Θεοδωρίδη και στην κορυφή της επίθεσης τον Χαριστέα. Οι 18 παίκτες του Παναιτωλικού που συμπεριλήφθησαν σε αυτή είναι οι:Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Σφυρίζει ο Κουλουλάκης

Τέλος, ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο Κρήτης θα διευθύνει τον αγώνα με βοηθούς τους Δημήτρη Γούκο  (Ηπείρου) και Πέτρο Τρύφων  (Δράμας). Τέταρτος ορίστηκε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου και παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης.

Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κι έπειτα από τη λήξη του αγώνα…

To Top