Μέχρι κι ο Κρούσιτς βουτάει… Αυτό είναι ομάδα! Συγκινείται κανείς;

Η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο ήταν όμορφη χθες. Η εικόνα του Αλεξάνδρειου οικτρή. Στις κερκίδες δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι της ομάδας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Αυτοί οι 1.500 (και καμιά 30-40 του Ηλυσιακού) είδαν έναν Άρη να παίζει μπάσκετ “αγαπησιάρικο”. Αυτή η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα αγαπιέται περισσότερο από τους ίδιους 1.500 που είναι συνεπείς στον εαυτό τους και την αγάπη τους. Αυτοί οι 1.500 δεν είναι πιο Άρης από τους 3.500 που απουσίαζαν από το Παλέ (5.000 χωράει…), δεν υπάρχει αρειανόμετρο, άλλωστε ο καθένας έχει την ομάδα μέσα του όπως την θέλει, όπως την φαντάζεται.

aris-ili2Αυτοί οι 1.500 είδαν μια ομάδα να κερδίζει με 15-20 πόντους έναν αντίπαλο που ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία και ΕΠΡΕΠΕ να τον κερδίσει, κι όμως όταν όλα είχαν κριθεί, έβλεπαν πίεση στην άμυνα, κλεψίματα, συνέπεια, πάθος, καρδιά, θέληση, όρεξη για το παιχνίδι… Μέχρι κι ο Ματέι Κρούσιτς, ένας Σλοβένος με ύψος 2,10μ. Έκανε βουτιά στο παρκέ του Παλέ για μια διεκδικήσιμη μπάλα! Το πιο βαρύ κορμί του Άρη έπεσε κάτω για να αρπάξει τη μπάλα. Αυτό είναι ομάδα!

Οι παίκτες του Άρη είναι παίκτες με συγκεκριμένες δυνατότητες, όμως δείχνουν πως γουστάρουν “τρελά” που παίζουν στον Άρη και το δείχνουν με τον τρόπο που ο οπαδός θέλει να το βλέπει. Οι παίκτες έχουν γίνει “ένα” μέσα από τις πρώτες “σφαλιάρες” που ήρθαν μαζεμένες στην αρχή της χρονιάς. Ζητούν από τον κόσμο στήριξη και την παίρνουν, γιατί οι 1.500 που συνήθως πηγαίνουν υποστηρίζουν πρώτα τον Άρη και μετά τη νίκη. Οι παίκτες αυτοί έχουν βάλει το εγώ τους κάτω από την ομάδα, ο κόσμος στην πλειοψηφία του, δεν το έχει κάνει. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο κόσμος παίρνει παράδειγμα τους έχοντες και κατέχοντες την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τους μετόχους, τους διοικούντες, τους “θέλω να διοικήσω, αλλά…”, που διαγωνίζονται για το εγώ τους. Ας πάρουν καλύτερα παράδειγμα από τον Μαυραειδή, τον Κερούς, τον Ταπούτο, τον Τζέιμς, τον Τσαϊρέλη, τον Ντέιβις, τον Κρούσιτς, τον Μποχωρίδη, τον Μπόγρη, τον Μάλντροου, τον Τσαλδάρη, τον Βεργίνη, τον Δήμα, τον Βεζένκοφ.
Συγκινείται κανείς;

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top