Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή τους 11 που επέλεξε για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των γηπεδούχων.

Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε σχηματισμό 4-4-2. Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Κάρμο – Ρέτσο μπροστά του και τους Ρίτσαρντς – Ροντινέι στα άκρα.

Ο Τσικίνιο με τον Έσε παραμένουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με τους Ποντένσε και Φορτούνη στα επιθετικά άκρα. Ο Γιόβετιτς θα κινείται πίσω από τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Βέζο, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλι, Άμπι

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Με τον Σαντιάγκο Έσε και τον Όλα Σολμπάκεν στη βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι – Καμαρά, Έσε – Μασούρας, Φορτούνης, Σολμπάκεν – Ελ Κααμπί.

To Top