ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραϊσκάκης”

Ο Άρης γύρισε σελίδα, άφησε πίσω του τη νίκη επί του Παναιτωλικού και ρίχνεται σήμερα στη “μάχη” του “Γ.Καραϊσκάκης”, σε ένα νέο crash test κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30 – PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί των τελευταίων τριών αγώνων με τον Άκη Μάντζιο, έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

To PRESSARIS θα σας μεταδώσει όλα όσα θα συμβούν στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Μείνετε συντονισμένοι…

– Σε περίπου δέκα λεπτά έχουμε την πρώτη σέντρα. Η παρουσία του Ματαρίτα στο αρχικό σχήμα του Άρη αποτελεί έκπληξη και μένει να δούμε τον ρόλο του στο γήπεδο.

– Στον πάγκο των δύο ομάδων είναι…

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγα, Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Ντόι

Άρης: Χουτετσιώτης, Φεράρι, Κάρλσον, Ντουκουρέ, Πάρντο, Λάζαρος, Βέλεθ, Ζαμόρα, Ζουλς

– Μια ενδεκάδα που έκρυβε εκπλήξεις κι απομένει να δούμε πώς θα παραραχθούν οι παίκτες του Άρη στο χορτάρι…

– Με Ματαρίτα, Σουλεϊμάνοφ και Οντουμπάτζιο η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη αποτελείται από τους:

Κουέστα, Μοντόγια, Ματαρίτα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Οντουμπάτζιο, Μενέντες, Μορόν.

– Με τον Σαντιάγκο Έσε και τον Όλα Σολμπάκεν στη βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι – Καμαρά, Έσε – Μασούρας, Φορτούνης, Σολμπάκεν – Ελ Κααμπί.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στο Λαύριο

Ύστερα από δυο ήττες με εχθρικές διαιτησίες και πολλά προβλήματα τραυματισμών ο Άρης αγωνίζεται σήμερα στο Λαύριο (16:00-PRESSARIS LIVE) .

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Κολοσσό (16.00, PRESSARIS LIVE)

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Τζος Χάγκινς στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, για την 5η αγωνιστική της Basket League στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο 05/11 στις 16:00 (PRESSARIS LIVE-ζωντανά από την ΕΡΤ3).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (20:00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (18/09, 20:00, PRESSARIS LIVE) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι και κυνηγάει τη νίκη προκειμένου να αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

To Pressaris βρίσκεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άρης είναι στην πρίζα! Η κιτρινόμαυρη ομάδα κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να… σφραγίζει το Ευρωπαϊκό… διαβατήριο κόντρα στον ΠΑΣ (17:00)!

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στο Βόλο

Ο Άρης με… φόρα από την επικράτηση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στοχεύει σήμερα στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε νέο τρίποντο για να είναι τροχιά πλέι οφ κόντρα στον Βόλο.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Ξάνθης), βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρης Παγουτζής (Πειραιά), 4ος Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό

Άρης για… restart φουλάρει για το διπλό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00 – PRESSARIS LIVE). Η κιτρινόμαυρη ομάδα πέρασε μια από τις πιο δύσκολες βδομάδες των τελευταίων χρόνων και πλέον βρίσκεται μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα που επιβάλλει να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή…

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Λαμία

Ζητάει νίκη-οξυγόνο για να αποδράσει από την πίεση ο Άρης κόντρα στην Λαμία σήμερα στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 19η αγωνιστική. Οι κιτρινόμαυροι αναζητούν την πρώτη νίκη τους μέσα στο 2022 και φυσικά το πρώτο ή τα πρώτα τους γκολ για να πάρουν και βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική ανάσα ενόψει μάλιστα της ρεβάνς με την ομάδα της Φθιώτιδας για το κύπελλο.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα καθώς και το “τρίτο ημίχρονο” με δηλώσεις και ρεπορτάζ. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαιτητές: Μανούχος (Καραγκιζόπουλος, Βεργέτης), 4ος Κουτσιαύτης.

VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ιωνικό

Εντός έδρας… αντίο στο 2021 με νίκη ο στόχος του Άρη κόντρα στον Ιωνικό σήμερα (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 15η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη κόντρα στον Ιωνικό του Δημήτρη Σπανού, έχοντας αρκετά προβλήματα.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στο Περιστέρι

 

To pressaris θα σας μεταδώσει ζωντανά λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο. Μένετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ (PRESSARIS – LIVE)

O Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο… σπίτι του το Κλεάνθης Βικελίδης με έναν και μοναδικό στόχο: την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague 1 (19:30).

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό και όλα θα γίνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σφύριγμα της λήξης. Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι του Άρη κόντρα στους Κρητικούς για την πρεμιέρα

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι αυτό στον Άρη θέλουν “ποδαρικό” στην φετινή Σούπερ Λιγκ με το… δεξί, σήμερα (PRESSARIS, 21:00) απέναντι στον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προκειμένου να αποδείξουν πως φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τερματίζοντας ακόμα υψηλότερα από την περσινή 5η θέση!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει το pre game, την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

22.54 Τέλος αγώνα, τελικό αποτέλεσμα, Άρης-ΟΦΗ 1-1…

90′ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Ο Ιντέγε πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του ΟΦΗ!

88΄Ο Μπράουν στη θέση του Νέιρα

87΄Ο Γιουνές στη θέση του Ντιγκινί

87΄Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Σασί να σουτάρει άουτ!

83΄Γύρισμα του Λάρσον στο πρώτο δοκάρι, κόρνερ!

80΄Ο Σακόρ στη θέση του Ναμπί για τον ΟΦΗ

80΄ Ο Φετφατζίδης εκτός, μέσα ο Τόνσο

80΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: O Iντέγε έστρωσε στον Ντιγκινί, σουτ με τη μία, συρτό, μπλόκαρε ο Σωτηρίου!

74΄Κίτρινη στον Μεγιάδο. Κίτρινη και στον Νέιρα που φάνηκε να χτύπησε εκτός φάσης τον Σάσα…

70΄Ο Σάσι στη θέση του Σεμέντο

69΄ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ (1-1) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Φέτφα έκανε φοβερή προσπάθεια, έστρωσε στον Σάσα που πλάσαρε, βρήκε το δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

64΄ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ο Ντιγκινί γύρισε, ο Φέτφα προσπάθησε και βρήκε τον Ιντέγε, που δεν την περίμενε την μπάλα και πλάσαρε πάνω στον Σωτηρίου!

63΄Ο Λάρσον στον αγώνα, αντί του Μαρτίνες

57΄Τραγικά εκτελεσμένο πέναλτι του Ντιγκινί, η μπάλα άουτ… Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει!

55΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Ιντέγε ανατράπηκε, πεντακάθαρο πέναλτι! Δικαιολογημένα στον Άρη ζητούν κόκκινη κάρτα, βγήκε μόνο κίτρινη, σε προφανή θέση για γκολ ο Νιγηριανός

50′ Κίτρινη κάρτα στον Ναμπί

48΄ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! Ο Σούντγκρεν σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής, ο Σωτηρίου απέκρουσε, ο Ιντέγε έκανε την προβολή με τον τερματοφύλακα των Κρητικών πεσμένο στο γήπεδο και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ!

22.04 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες…

21.47 Τέλος πρώτου μέρους, προηγείται ο ΟΦΗ με 0-1 του Άρη…

45΄Ο Νάστος πρόλαβε τον Ιντέγε, που ήταν έτοιμος να την στείλει στα δίχτυα μετά την σέντρα του Μαρτίνες. Στη συνέχεια της φάσης, γύρισμα, με τον Φέτφα να μην μπορεί να την στείλει προς τα δίχτυα!

43΄Κίτρινη στον Δεληζήση

42΄ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: O Nτιγκινί έκλεψε την μπάλα, μπούκαρε στην αντίπαλη περιοχή, με τον Σωτηρίου να απομακρύνει με το σώμα το πλασέ του!

38΄Ο Σάσα, μετά την ωραία συνεργασία, Μαρτίνες-Σούντγκρεν, δοκίμασε το αριστερό του πόδι εκτός μεγάλης περιοχής με την μπάλα να παίρνει ανάποδα φάλτσα και να καταλήγει άουτ!

35΄Σουτ του Τσιλιανίδη, ψηλά άουτ…

34΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Ιντέγε μετά την πάσα του Ντιγκινί έφυγε από τα αριστερά, έκανε την ντρίπλα στον Γιαννούλη για να φέρει την μπάλα στο δεξί, αλλά το τελείωμα ήταν κακό, άουτ…

18΄Γκολ (0-1) για τον ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης έβγαλε αμαρκάριστος την σέντρα από τα αριστερά, ο Μεγιάδο στην πορεία της μπάλας επίσης δίχως μαρκάρισμα και στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Έμαν.

16΄Πιέζει ασφυκτικά ο Άρης, γύρισμα του Μαρτίνες, κόρνερ με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του ΟΦΗ

14΄Εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Ιντέγε, απομάκρυνε ο Γιαννούλης, μπροστά από τον τερματοφύλακά του!

11΄Λάθος του Έμαν, τον πρόλαβε ο Μάνος, πέρασε από πάνω του την μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο Δέλη απομάκρυνε τον κίνδυνο!

11΄ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Δοκάρι για τον Άρη! Ο Φέτφα έκανε φοβερή ενέργεια, μοίρασε… σακούλες, γύρισε τον Μαρτίνες που πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Ματίγια στη συνέχεια να σουτάρει και να βρίσκει σώματα!

7΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: O Nέιρα αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, μετά το γύρισμα του Σεμέντο, πλάσαρε άουτ με τον ΟΦΗ να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα.

3΄Την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Άρης, πιέζει την αντίπαλη ομάδα αρκετά ψηλά…

21.00 Ξεκίνησε ο αγώνας, στη σέντρα ο Άρης…

20.55 Kατάθεση στεφανιών από τους οπαδούς του Άρη, στην μνήμη του Νίκου και του Δημήτρη που έφυγαν τις τελευταίες μέρες από την ζωή… ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Με 4-2-3-1 ο Σάββας Παντελίδης. Στο τέρμα ο Έμαν, ο Σούντγκρεν δεξιά με τον Κόρχουτ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δεληζήσης και Ροζ. Στη μεσαία γραμμή δυάδα, οι Σάσα και Ματίγια. Αριστερά ο Ντιγκινί, δεξιά ο Φετφατζίδης, με τον Ιντέγε κορυφή και τον Μαρτίνες πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Και ο ΟΦΗ με 4-2-3-1. Σωτηρίου στο τέρμα, δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά ο Κοροβέσης, στο κέντρο της άμυνας Γιαννούλης-Νάστος. Στα χαφ Μεγιάδο και Νέιρα, μπροστά τους ο Ναμπί, δεξιά ο Τσιλιανίδης, αριστερά ο Σεμέντο και κορυφή ο Μάνος.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Εμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63΄Λάρσον), Φετφατζίδης (80΄Τόνσο), Ντιγκινί (87΄Γιουνές), Ιντέγε

Στον πάγκο: Κουέστα, Σόουζα, Ντουάρτε, Γιουνές, Κωνσταντινίδης, Τόνσο, Λάρσον

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο (70΄Σάσι), Μεγιάδο, Ναμπί (80′ Σακόρ), Μάνος, Τσιλιανίδης, Νέιρα (88΄Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης

Στον πάγκο: Γουάλι, Σακόρ, Ντίνας, Φιγκεριέντο, Σάσι, Δεληγιαννίδης, Μπράουν

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας) – Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Τάσης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Τζήλος (Λάρισας) και διαιτητής AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

 

To Top