Ο Σαλάχ ετοιμάζεται να κλείσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άλλαξε γνώμη αναφορικά με την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η διοίκηση της Λίβερπουλ.

Η άρνηση του Μοχάμεντ Σαλάχ να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης που του είχε καταθέσει τον περασμένο Δεκέμβριο η διοίκηση της Λίβερπουλ οδήγησε στο πάγωμα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για να μπουν και άλλες ομάδες στο κόλπο της απόκτησής του, μεταξύ των οποίων οι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “Mirror”, ο δεσμός που ενώνει τον 29χρονο Αιγύπτιο σούπερ σταρ με τους κόκκινους από το καλοκαίρι του 2017 είναι τόσο ισχυρός που δεν πρόκειται να σπάσει, με το εν λόγω μέσο να αποκαλύπτει πως ο “Μο” είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας (το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2023) που θα τον κρατήσει στην Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της καριέρας του.

“Η μεταστροφή του Σαλάχ έχει αυξήσει τις ελπίδες της Λίβερπουλ για να ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο για αυτήν ένα μακρόσυρτο σίριαλ αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του παίκτη, κάτι που θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Αφότου ο Σαλάχ είχε απορρίψει τη νέα πρόταση των ρεντς για εβδομαδιαίο συμβόλαιο ύψους 400.000 λιρών, η Λίβερπουλ φοβόταν τα χειρότερα, ότι δηλαδή ο παίκτης θα περίμενε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι να έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό μάλιστα θα τον έκανε ανοιχτό απέναντι σε προτάσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αυτό το καλοκαίρι όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα.

Τώρα όμως ο Σαλάχ, που εκτιμάει την αγάπη που υπάρχει προς αυτόν από το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και η οποία εκδηλώθηκε ξανά αυτή την εβδομάδα με τον τρόπο που τον παρηγόρησαν μετά τον αποκλεισμό της Αιγύπτου από τα τελικά του Μουντιάλ, είναι έτοιμος να κάνει μία υποχώρηση από τις αρχικές οικονομικές αξιώσεις του, όπου ζητούσε να έχει τις ίδιες εβδομαδιαίες απολαβές με αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήτοι 500.000 λίρες την εβδομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι αν το υπογράψει, θα περάσει τα υπόλοιπα παραγωγικά ποδοσφαιρικά του χρόνια στην ομάδα που πήγε το 2017″, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα

To Top