slideshow

Αυτή είναι η ιστορία του κασκόλ του Άρη στην Σαραγόσα που “αιχμαλώτισε” ο Βέλεθ (photos)

Μια φωτογραφία που “αιχμαλώτισε” στα social media ο Φραν Βέλεθ έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ένα κασκόλ που έχει την δική του ιστορία, όπως σας την παρουσιάζει το PRESSARIS!

Ο Ισπανός αμυντικός του Άρη βρίσκεται στη Σαραγόσα, την οποία ο Άρης είχε αποκλείσει τη σεζόν 2007-08 στο τότε Κύπελλο UEFA. Εκεί ο Βέλεθ σε κάποιο μαγαζί, εντόπισε κρεμασμένο το κασκόλ του Άρη δίπλα σε άλλα, το φωτογράφισε και έκανε… αναφορά και τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης στο instagram.

Το κασκόλ έχει λοιπόν την δική του ιστορία! Ανήκει στον Δημήτρη Καρανικόλα, έναν από τους φιλάθλους που ταξίδευσαν σ’ εκείνο το ιστορικό παιχνίδι των κιτρινόμαυρων. Όπως μας διηγείται: “Μέναμε στην Βαρκελώνη, εγώ και δεκάδες άλλοι Αρειανοί και ταξιδέψαμε αυθημερόν για το παιχνίδι στην Σαραγόσα με το πρακτορείο του Ζορπίδη. Στην επιστροφή από την πρόκριση, σε μια στάση έξω από την Σαραγόσα, κατεβήκαμε σ’ ένα καφέ-εστιατόριο όπως αυτά που υπάρχουν στις εθνικές οδούς. Εκείνο ήταν γεμάτο από κασκόλ ομάδων και μιλώντας με τον ιδιοκτήτη τον ρωτήσαμε εάν θέλει να ανεβάσει και το κασκόλ του Άρη, κάτι που δέχθηκε με χαρά… Ήξερε για τον Άρη και την πρόκριση”.

Όπως τονίζει στην συνέχεια: “Είδα αμέσως το κασκόλ και το αναγνώρισα. Δεν ήταν κάποιο ιδιαίτερο κασκόλ, αλλά θεωρήσαμε σημαντικό να το αφήσουμε να στολίζει το μαγαζί, μαζί με τόσα άλλα”.

Στις φωτογραφίες από τον θρίαμβο της Σαραγόσας, ο Καρανικόλας μαζί με τους φίλους του Άρη Ιωάννη Τοπάζη και Βασίλη Αδαμόπουλο, οι οποίοι είναι πιστοί φίλαθλοι με διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

 

 

To Top