ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Μετρημένα τα… κουκιά για την ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν η αρχή, είχε προηγηθεί η “αναγκαστική” απουσία του Ματέο Γκαρσία και ήρθε το κερασάκι στην… τούρτα με την ίωση του Γιοχάν Μπεναλουάν, κάτι που φυσικά αλλάζει τα πλάνα του Χερμάν Μπούργος ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Μαντσίνι υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του, δεν θα είναι παρών σήμερα Κυριακή κι αυτό προσθέτει ακόμη ένα πρόβλημα για τον 53χρονο τεχνικό του Άρη, εκτός από την απουσία του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα μπει στο… δωμάτιο επικοινωνίας με τον Μπούργος.

Αντιθέτως, ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει επιστρέψει, λογικά θα είναι στο πλάνο του Μπούργος και μένει να φανεί αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Το πιθανότερο για τον Αργεντίνο τεχνικό είναι να προσπαθήσει να τον επαναφέρει στο rotation της ομάδας έπειτα από απουσία περίπου δύο εβδομάδων.

Πέρα από την επιστροφή του Μπερτόγλιο, να υπενθυμίσουμε ότι φωνάζει παρών ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά την τιμωρία του την περασμένη Κυριακή.

Με αυτά τα δεδομένα η θέση που “παίζει” είναι αυτή για τον αντικαταστάτη του Μαντσίνι, με τον Μπρούνο Γκάμα να είναι ψηλά στην λίστα των πλάνων του Αργεντίνου τεχνικού και το απόλυτο “φαβορί”.

Με αυτά τα δεδομένα, η πιο πιθανή ενδεκάδα του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα,. Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Λέισμαν, Γκάνεα (ή Λούμορ), Ματίγια, Σάσα, Εντιαγέ,  Καμαρά, Ιτούρμπε, Γκάμα.

To Top