ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αυτοί ήταν οι αντί-Τζιμπούρ στη λίστα του Άρη…”

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Άρη και με τη… βούλα. Ο Αλγερινός υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια, όντας ο νο1 στόχος του Θοδωρή Καρυπίδη για την επίθεση των “κιτρινόμαυρων”. Σύμφωνα, με το contra ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε ακόμα τρία ονόματα στη λίστα του για την επίθεση, το τελευταίο διάστημα, εφόσον δεν προχωρούσε του Τζιμπούρ.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

“Ποια ήταν, λοιπόν, η short list με φορ του ισχυρού άνδρα του Αρη; Ραφίκ Τζιμπούρ, Ντιόγκο (ο πρώην του Ολυμπιακού, πρωταθλητής με την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη, έκλεισε την σεζόν εκεί με 8 γκολ σε 9 ματς ενώ αποβλήθηκε στο τελευταίο του, στις 13 Αυγούστου),Φερνάντο Καβενάγκι (ο πιο…ακριβός, έχει να παίξει μπάλα από τον Φεβρουάριο που τραυματίστηκε και τελικά για αυτό αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ) και Ανταμ Νέμετς (ο φορ της εθνικής Σλοβακίας στο πρόσφατο Euro)! Μιλάμε ομολογουμένως για πολύ δυνατά ονόματα, που θα μπορούσαν να σταθούν στα ρόστερ της Big 4 της Super league…”.

To Top