Αυτοί θέλουν να μας τρελάνουν! Ο Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως έχασε το cd της λίστας Λαγκάρντ!

Οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να μας εξοντώσουν οικονομικά μόνο. Θέλουν και να μας τρελάνουν. Και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου το κάνει… τέλεια! Δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο cd της λίστας Λαγκάρντ με τους 1.991 μεγαλοφοροφυγάδες!

Σύμφωνα με το “sport-fm.gr” “μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ισχυρίστηκε επίσης ότι το 2010 είχε δώσει εντολή στους τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ για έρευνα βάσει ακριβούς αντιγράφου, κάτι που, όμως, έχουν διαψεύσει οι κ.κ. Ιωάννης Διώτης και Ιωάννης Καπελέρης.

Εξήγησε ότι το CD που παρέλαβε ο ίδιος από την τότε ομόλογό του της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, το μετέτρεψε σε μορφή USB επειδή το πρωτότυπο το έχασε (!), και γιατί όπως είπε, «το USB είναι πιο ασφαλές…».

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας, οι κ.κ. Διώτης και Καπελέρης αναμένεται να προσέλθουν στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με την ιδιότητα του υπόπτου.

Με τους ρυθμούς που κινείται, όμως, η ελληνική Πολιτεία σε τέτοιες περιπτώσεις, το 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ στην Ελβετία είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει φτερά σε άλλους τόπους, σε άλλα μέρη…”

 

To Top