ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτοί οι “μικροί” του Άρη θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα!

Το πλάνο του τεχνικού τιμ του Άρη για την προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας κάνει λόγο για την παρουσία και αρκετών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία τους να πείσουν τον Μίχαελ Ένινγκ για ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αυτή τη στιγμή, επαγγελματικά συμβόλαια έχουν οι Μπακούτσης (9 συμμετοχές) και Μπαγκαλιάνης (7 συμμετοχές) που έπαιξαν φέτος με την πρώτη ομάδα, αλλά και ο Τσαγκαλίδης που έστω και για ένα λεπτό, πραγματοποίησε στο φινάλε της σεζόν στην Τούμπα το επίσημο ντεμπούτο του.

Από εκεί και πέρα, κατά την διάρκεια της χρονιάς, τις εντυπώσεις είχαν κερδίσει στις προπονήσεις, αλλά και στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, οι Σενγκέργκης (αριστερό μπακ) και Μαρμαρίδης (δεξί μπακ). Αν δεν υπήρχε το ban, τότε θα είχαν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια από τον Ιανουάριο.

Σε εκείνο το ματς, είχε ξεχωρίσει και ο νεαρός γκολκίπερ, Παρίσης, ο οποίος όμως αποφάσισε από την νέα σεζόν να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές στις ΗΠΑ.

Έτσι, την ευκαιρία του θα έχει ο νεαρός τερματοφύλακας Κυριαζής, από την Κ17 του Άρη. Όπως και ο Χατζηπιρπιρίδης (δεξί εξτρέμ) που φέτος ήταν 3ος σκόρερ της Κ19, με 7 γκολ.

Οι συγκεκριμένοι νεαροί θα είναι εκτός απροόπτου στην προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια που ξεκινά στις 13 Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη προσθήκη.

 

To Top