Αυτοψία στα… δοκάρια του Περιστερίου: Νέες μετρήσεις με λέιζερ, καμία παραμόρφωση στις διαστάσεις

Ο Ατρόμητος επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα (20/02, 18:00) στο «σπίτι» του, καθώς υποδέχεται τον Λεβαδειακό και, προφανώς, μετά τα όσα συνέβησαν πριν από 10 ημέρες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ -που δεν διεξήχθη ποτέ- έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι έγινε με τα… δοκάρια στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου!

Σύμφωνα με αυτοψία, λοιπόν, που έκανε το ertsports.gr, όλα είναι έτοιμα, προκειμένου να φιλοξενηθεί το επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι. Ο Δήμος της πόλης, στον οποίο, θυμίζουμε, ανήκει το γήπεδο, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες άμεσα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και αμφισβήτηση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τους Βοιωτούς, και όχι μόνο, φυσικά, αφού ακολουθούν πολλά παιχνίδια ακόμα. Το ρεπορτάζ, ωστόσο, σημειώνει, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, πως πραγματοποιήθηκαν νέες μετρήσεις με λέιζερ και όχι… μεζούρα, που δεν προβλέπεται από πουθενά! Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, δεν υπάρχει καμία παραμόρφωση στο ύψος ή το πλάτος των εστιών.

Να σημειωθεί πως η απόσταση του χαμηλότερου σημείου του οριζόντιου δοκαριού από το έδαφος οφείλει να είναι 2 μέτρα και 44 εκατοστά. Ταυτόχρονα, η απόσταση ανάμεσα στις δύο κάθετες δοκούς πρέπει να είναι 7 μέτρα και 32 εκατοστά.

Σε δικαστικό επίπεδο, ο Ατρόμητος έχει δικαιωθεί από τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος έδωσε εντολή να οριστεί εκ νέου ο αγώνας και να διεξαχθεί κανονικά. Η ΑΕΚ, βέβαια, κατέθεσε έφεση, οπότε περιμένουμε τη συνέχεια του σίριαλ…

To Top