Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Ο Α.Σ. Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Χρήστου Κώτση.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Χρήστου Κώτση.

Ο εκλιπών ήταν «στρατιώτης» του ΑΡΗ, έχοντας προσφέρει στον σύλλογο από αρκετά πόστα, μεταξύ άλλων διατελώντας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Αρης.

Όπως αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο της Χαρίκλειας Δημαρέλη, μητέρας του αείμνηστου εφόρου του τμήματος Πυγμαχίας του συλλόγου μας, Ανδρέα Δημαρέλη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το δ.σ. του ΑΣ Άρης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Τζούντο εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Αναστάσιου Γεωργιάδη, συναθλητή του προπονητή και δασκάλου μας, Νίκου Μαλλιαρόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης για την απώλεια της μητέρας των Χρήστου και Άγγελου Γρόλλιου.

Όπως αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στον νομικό σύμβουλο του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χρήστο Γρόλλιο και τον αδερφό του, Άγγελο, για την απώλεια της μητέρας τους, Αικατερίνης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε ο ΑΣ.

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, Γιώργο Ανδρεάδη, για τον θάνατο του γιου του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Παναγιώτη Τσακίρη, πατέρα του μέλους του Ερασιτέχνη, Αθανάσιου Τσακίρη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης για τον θάνατο του πιστού στρατιώτη του Άρη, Διονύση Λιακόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του Διονύση Λιακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 08/10.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα, ο οποίος ήταν πιστός «στρατιώτης» του ΑΡΗ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Ανακοίνωση για ένα δυσάρεστο γεγονός εξέδωσε σήμερα το πρωί ο Ερασιτέχνης Άρης.

«Πέθανε εχθές Κυριακή  22/07/2018  ο αγαπημένος πατέρας του Κώστα Γαβριηλίδη ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας  καθώς και υπήρξε  πρόεδρος του Τ.Α.Π. βόλεϊ.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρη  στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί  σήμερα στο Μεταξοχώρι στο Κιλκίς  στις 12:00 το μεσημέρι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ εκφράζουν τα θερμά  και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην αθλητή πάλης του Συλλόγου μας  , Τζιρωνά Νίκο .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”

To Top