ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτοψία στο κλειστό της Λάρισας, θετική η αστυνομία! Μένει μόνο το ΟΚ της Πολιτείας για τη μεταφορά των τουρνικέ του Παλέ!

Η πρωινή αυτοψία στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα έδειξε πως ο τελικός μπορεί να διεξαχθεί εκεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ετοιμάζεται και σχετική έκθεση από την αστυνομία, μένει το ΟΚ της Πολιτείας για την μεταφορά των τουρνικέ από το Αλεξάνδρειο!

Άνθρωπος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ελληνικής ομοσπονδίας, ο διευθυντής του ΕΑΚ Νεάπολης, ειδικοί τεχνικοί και η αστυνομία επιθεώρησαν σήμερα το πρωίτο κλειστό γήπεδο στο οποίο έχει προτείνει ο Άρης να γίνει ο τελικός.

Το εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης και οι κάμερες λειτουργούν κανονικά, η αστυνομία προφορικά ενέκρινε το γήπεδο για την διεξαγωγή του τελικού και πλέον αυτό που μένει είναι να εγκριθεί από την Πολιτεία η μεταφορά των τουρνικέ του Αλεξανδρείου στο κλειστό της Νεάπολης.

Υπάρχει ήδη συνεννόηση μεταξύ του Άρη και του διευθυντή του γηπέδου για το συγκεκριμένο θέμα, πρέπει ωστόσο να δοθεί η έγκριση από την Πολιτεία.

To Top