ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτόν τον Φιτζπάτρικ θέλει ο Άρης! Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση

Η χθεσινή εμφάνιση του Τορλίν Φιτζπάτρικ κόντρα στον Ήφαιστο ήταν η καλύτερή του με τη φανέλα του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αυτόν τον παίκτη θέλει να βλέπει ο Σάββας Καμπερίδης. Τον παίκτη που ξεχώριζε με την παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και που θα βοηθάει επιθετικά τον Άρη κυρίως με το μακρινό του σουτ. Όπως έκανε και χθες.

Ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ σταμάτησε χθες στους 19 πόντους με 5/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος σε 22’ συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, τους περισσότερους δικούς του από κάθε άλλο παιχνίδι.

Μάλιστα ήταν εκείνος που ξεκόλλησε τον Άρη επιθετικά, όταν ο Ήφαιστος είχε ξεκινήσει την αντεπίθεσή του.Με την ομάδα της Λήμνου να έχει μειώσει με σερί 0-10 σε 55-46 στο 29’ της αναμέτρησης, ο «Φιτζ» πέτυχε δύο μεγάλα τρίποντα φέρνοντας τον Άρη ξανά μπροστά με διψήφια διαφορά πόντων (61-49).

Από το σημείο εκείνο (29’) μέχρι και το τέλος του αγώνα πέτυχε τους 16 από τους 19 πόντους του. Πέτυχε δηλαδή τους 6 με τα δύο τρίποντα στο φινάλε της τρίτης περιόδου και ακόμα 10 πόντους στην τέταρτη περίοδο, δίνοντας σημαντικές λύσεις στο τέλος του αγώνα και βοηθώντας τον Άρη να εξασφαλίσει την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

To Top