ΜΠΑΣΚΕΤ

«Επέστρεψε» ο Μπράουν, διψήφιος ξανά σε πόντους, οδηγεί επιθετικά τον Άρη

Μετά από μια εβδομάδα επιθετικής ανομβρίας στη Ρόδο, ο Κεν Μπράουν επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, συμβάλλοντας και στη χθεσινή νίκη του Άρη επί του Ηφαίστου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Αμερικανός πλέιμεϊκερ ήταν και χθες «όαση» στο παιχνίδι της ομάδας. Ήρθε ξανά από τον πάγκο για να δώσει πολύτιμες επιθετικά λύσεις, τελειώνοντας το παιχνίδι όντας ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και 5/9 τρίποντα, ενώ μοίρασε 5 ασίστ, κέρδισε 6 φάουλ -τα περισσότερα από κάθε παίκτη στο παιχνίδι- και έκανε μόλις ένα λάθος σε 29’ συμμετοχής.

Στο προηγούμενο ματς στη Ρόδο ο Μπράουν ήταν ωσεί παρών καθώς είχε μόλις 3 πόντους σε 11’. Ωστόσο για εκείνη την εμφάνιση υπάρχει μια αιτιολογία, καθώς είχε προηγηθεί η ξαφνική και απροειδοποίητη φυγή του για περίπου πέντε μέρες από τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα. Κάτι που σαφώς επηρέασε και τον ίδιο και το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Κολοσσό.

Η επιλογή της παραμονής του Μπράουν ήταν μονόδρομος και αυτό αποδείχθηκε και χθες. Ο Αμερικανός αποτελεί βαρόμετρο για την επίθεση του Άρη. Είναι ο παίκτης που του έλειπε από την αρχή της σεζόν, δίνοντας ενέργεια και σκοράρισμα σε κάθε σημείο του παιχνιδιού.

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά του και εξαιρώντας την πρεμιέρα του στο Ρέθυμνο -είχε κάνει μόλις μια-δυο προπονήσεις με την ομάδα- και το παιχνίδι στη Ρόδο με όσα είχαν προηγηθεί, φαίνεται το πόσο πολύτιμος είναι για τον Άρη.

Στα εννιά αυτά παιχνίδια είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη σε μέσο όρο με 16,4 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ είναι εντυπωσιακό το ποσοστό του πίσω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων, όπου έχει 26/50 τρίποντα, ήτοι 52%!

Δείτε τα στατιστικά του Μπράουν:

To Top