ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο Αμερικάνος ιδιοκτήτης των Spartans και υποψήφιος αγοραστής της Τρουά, που συνεργάστηκε με τον Λοράν Ντεσό (photos)

Ο Λοράν Ντεσό, πριν από περίπου ένα μήνα μεσολάβησε προκειμένου ο Αμερικάνος επενδυτής, Γκάρι Άλλεν να προχωρήσει στην απόκτηση του Πανσερραϊκού.

Ο Γάλλος, είχε άμεση σχέση με την ομάδα των Σερρών, καθώς η εταιρεία που εργάζεται, εκπροσωπεί τον Εγκούτου Ολίσε που έπαιξε φέτος στον Πανσερραϊκό. Η συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν απέφεραν καρπούς, καθώς όπως υποστήριξαν τότε σερραϊκά δημοσιεύματα, ο Αμερικανός αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το ελληνικό ποδόσφαιρο και να επενδύσει στο γαλλικό. 

Συγκεκριμένα, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Τρουά, η οποία φέτος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Γκάρο Άλεν μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει πάρει τις μετοχές, καθώς το πλάνο του έχει καλύψει απόλυτα τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Αμερικανός είναι ιδιοκτήτης της ομάδας Spartans FC, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στο Πόρτλαντ στην περιοχή του Όραγκον.

spartans1

 

 

To Top