ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπομονή και τάιμινγκ: Οι δύο αρετές στη μεταγραφική περίοδο – Το PRESSARIS θυμίζει τις ανακοινώσεις των παικτών το περσινό καλοκαίρι

Η υπομονή και το σωστό τάιμινγκ είναι οι δύο αρετές με τις οποίες οφείλει να πορεύεται μια ομάδα σε μια μεταγραφική περίοδο. Ο Άρης του Νίκου Λάσκαρη και του Δημήτρη Πρίφτη χαρακτηρίζεται για τα δύο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το PRESSARIS θυμίζει τι συνέβη πέρσι το καλοκαίρι.

Ο κόσμος λογικό είναι να θέλει μεταγραφές, νέα πρόσωπα, ανανεώσεις. Η εποχή το… επιβάλλει. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του πάντοτε σε συνεννόηση με την διοίκηση έχουν διαφορετικό χρονοδιάγραμμα γιατί η εποχή το… επιβάλλει.

Ο Άρης ολοκλήρωσε πέρσι τις υποχρεώσεις του στις 17 Ιουνίου. Η πρώτη ανακοίνωση για μεταγραφή ήρθε 15 μέρες αργότερα. Στις 2 Ιουλίου ο Θόδωρος Ζάρας υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του.

Επόμενη κίνηση ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 10 Ιουλίου.

Ακολούθησε ο Μιχάλης Πελεκάνος, του οποίου η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του στους κίτρινους δημοσιεύθηκε στις 15 Ιουλίου.

Δύο εβδομάδες μετά, στις 29 Ιουλίου η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντομινίκ Γουότερς. Αυτός ήταν ο πρώτος ξένος με τον οποίο συμφώνησε ο Άρης πέρσι.

Στις 30 Ιουλίου ήταν η σειρά του Σλάβεν Τσούπκοβιτς να ανακοινωθεί επίσημα.

Μία μέρα μετά, στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Τζερέλ Μακ Νιλ.

Στις 5 Αυγούστου οι κίτρινοι επισημοποίησαν την συμφωνία τους με τον Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο Οκάρο Γουάιτ έγινε επίσημα παίκτης του Άρη στις 7 Αυγούστου.

Στις 18 Αυγούστου ο Άρης απέκτησε επίσημα τον Τζέικ Κοέν.

Στις 8 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου.

Από τις ημερομηνίες των περσινών ανακοινώσεων μπορεί να αντιληφθεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν πέρσι διοίκηση και τεχνική ηγεσία και τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους. Το ίδιο θα κάνουν και φέτος με υπομονή και σωστό τάιμινγκ.

To Top