Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη που διέφυγε στην Αλβανία (video)

Οι φόβοι του Αλέξη Κούγια ότι μπορεί οι συνεργοί της δολοφονίας του Αλκιβιάδη Καμπανού να διέφυγαν στην Αλβανία φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

20χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, φίλος του 23χρονου συλληφθέντα και μέλος του συνδέσμου της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, διέφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την πατρίδα του, την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή χαρτογράφησαν τη δράση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και άνοιξαν τον κύκλο των ερευνών. Πρόκειται για άτομα που λειτουργούσαν στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που ζήτησε να ερευνηθεί και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Οι ομάδες κρούσης των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν ως ορμητήριο τα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 4 στην οδό Παλαιών Πατρών στο κέντρο της πόλης είχαν εδώ και χρόνια σπείρει τον τρόμο στην περιοχή του Χαριλάου. Τον Μάρτιο του 2019 ο 23χρονος συλληφθείς και ο 20χρονος φίλος του μαζί με δύο ακόμη οπαδούς του ΠΑΟΚ, είχαν επιτεθεί σε δύο νεαρούς που απλώς δήλωσαν οπαδοί του Άρη. Στο ίδιο σχεδόν σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει την εμπλοκή του 20χρονου στην επίθεση του 2019, ωστόσο κρατά τα χαρτιά της κλειστά και δεν ξεκαθαρίζει αν έχει διαφύγει στην Αλβανία και αν έχει σχέση με τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου.

Η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη αποκάλυψε φωτογραφία ντοκουμέντο με τον 20χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας.

To Top