Αυτός είναι ο λόγος που δεν κλήθηκε ο Ροντρίγκες στην Εθνική Ονδούρας

Μετά το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Λούις Πάλμα, θα αναχωρήσει προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ονδούρας, για τα δύο φιλικά που θα γίνουν στις ΗΠΑ. Όμως δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Έντουιν Ροντρίγκες.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες δεν πρόκειται να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην χώρα του για τα φιλικά της Εθνικής Ονδούρας.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα δύο φιλικά που θα γίνουν στις ΗΠΑ με αντιπάλους την Γουατεμάλα και την Αργεντινή, ώστε να του δοθεί χρόνος προσαρμογής στην Ελλάδα.

Η τηλεφωνική επαφή μεταξύ των δύο ανδρών έγινε λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ροντρίγκες με τον Άρη. Ο προπονητής της Ονδούρας Ντιέγκο Βάσκεθ έδειξε κατανόηση στο αίτημα που του υπέβαλε ο ποδοσφαιριστής και αποφασίστηκε από κοινού η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις του με τους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

To Top