ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια

O νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το veriotis.gr:

“Πρόκειται για επιχειρηματία με καταγωγή από τους Γαλατάδες Πέλλας, ο οποίος είναι έμπορος φρούτων, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον χώρο της ξυλείας.

Ο Παπαδόπουλος, που έχει διατελέσει πρόεδρος στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, έχει δώσει τα χέρια με τον Θόδωρο Καρυπίδη και πέρα από πρόεδρος θα εκτελεί και χρέη διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Καρυπίδης παλαιότερα, όταν επιχείρησε να εμπλακεί στον Εργοτέλη, το είχε πράξει παρέα με τον Παπαδόπουλο, με τον οποίο και συνεργάζεται ή τουλάχιστον συνεργάζονταν εκείνη την περίοδο (2013)”.

Σχετικά με το παραπάνω, το neakriti.gr είχε γράψει:

“Οι φήμες για υποψήφιους αγοραστές στον Εργοτέλη γίνονται επίσημο ενδιαφέρον. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ιδιοκτήτης εταιρείας που εδρεύει στην Ημαθία (Ειρηνούπολη) και σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται με τον τομέα της ξυλείας (παλέτες, πέλετ κλπ) και ο συνεργάτης του Κώστας Παπαδόπουλος, έχουν εκφράσει σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Εργοτέλη και βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπουτσάκη…

Μάλιστα πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για εργοστάσιο του κ. Παπαδόπουλου στο Κόσοβο! Οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με δεδομένο ότι οι κύριοι Παπουτσάκης και Καρυπίδης παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι Εργοτέλη-Πανθρακικού στο Παγκρήτιο.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένο αν ο Θεόδωρος Καρυπίδης και ο συνεργάτης του ενδιαφέρονται για όλο το πακέτο των μετοχών ή μόνο την πλειοψηφία του 51%. Ωστόσο θέλουν σύμφωνα με τις πηγές μας από τη Μακεδονία να γίνουν “αφεντικά” στον Εργοτέλη και μάλιστα να “τελειώσουν” τη δουλειά μέσα στις ημέρες που διανύουμε και αυτό διαρρέει από το περιβάλλον τους. Για την οικονομική τους επιφάνεια δε ξέρουμε πολλά. Πάντως ο κ. Παπαδόπουλος υπήρξε ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Γαλατάδων, ερασιτεχνική ομάδα στη γειτονική της Ημαθίας, Πέλλα. Ας περιμένουμε λοιπόν τα νεότερα…”

 

To Top