ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μπάνβιτ απειλεί τον Άρη για τον Μακ Νιλ!

Η Μπάνβιτ είναι η ομάδα που μπήκε ανάμεσα στον Άρη και τον Τζερέλ Μακ Νιλ και πλέον υπάρχει “μάχη” ανάμεσα στους κίτρινους και την τουρκική ομάδα για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Άρης δεν πρόκειται να ανεβάσει άλλο την προσφορά του. Δίνει στον Μακ Νιλ 200.000 δολάρια και την δυνατότητα να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε ένα περιβάλλον το οποίο απόλαυσε ο ίδιος και το δήλωσε με κάθε τρόπο την περασμένη χρονιά.

Οι κίτρινοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Αμερικανό και προσπαθούν να τον πείσουν να αποδεχθεί την πρότασή τους και να μην συμφωνήσει με την Μπάνβιτ, η οποία του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο σε οικονομικούς όρους, αλλά υπάρχουν άλλοι παράμετροι που προς το παρόν κάνουν διστακτικό τον Μακ Νιλ.

Είναι και τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία μια παράμετρος που λαμβάνει υπ’ όψιν του, όπως επίσης το ότι η Μπάνβιτ είναι επί της ουσίας μια μικρομεσαία ομάδα στο τουρκικό πρωτάθλημα και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ότι διεκδίκησε και θα διεκδικήσει ο Άρης στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του παίκτη προκύπτει ότι σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Μπάνβιτ και η απόφασή του δεν θα αργήσει να έρθει. Τοποθετείται χρονικά μέχρι την Παρασκευή, μπορεί και νωρίτερα. Η πρόταση της Μπάνβιτ δεν είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν… απειλείται να χάσει τον Μακ Νιλ.

To Top