Αυτός είναι ο Φερνάντο Πλα!

To PRESSARIS “ανακάλυψε” τον Φερνάντο Πλα, λίγη ώρα αφότου  ανέφερε το όνομά του ο Γιάννης Κόντης ως τον χρηματοδότη της πρότασής του! Είναι εδώ και έναν χρόνο και δύο μήνες αντιπρόεδρος στην Banque Morgan Stanley AG.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Φερνάντο Πλα Μπενέιτο είναι γεννημένος στις 16 Απριλίου 1970 και πριν την θέση που κατέχει σήμερα, ήταν εκτελεστικός διευθυντής την Banque Heritage, ενώ έξι χρόνια (από το 2001 έως το 2007) ήταν στην UBS Espana και στo UBS Wealth Management. Είναι απόφοιτος πολιτικών επιστημών από το Γκρίνβιλ.

Μετά τις σπουδές του πάνω στην οικονομία, την πολιτική και την λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Γκρίνβιλ, ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα επενδύσεων υγείας της τράπεζας UBS στη Βαρκελώνη. Κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων που προαναφέραμε, μεταπήδησε στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας. Τον Σεπτέμβριο του 2009 μετακόμισε στην τράπεζα Χέριτατζ της Ελβετίας, απ΄ όπου αποχώρησε τον Απρίλιο του 2011 για να γίνει αντιπρόεδρος στο υποκατάστημα της Morgan Stanley στην Ελβετία.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Κόντη και τους Θανάση Αθανασιάδη και Τάσο Ορφανίδη και είναι αυτός που φέρεται διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει τον Αρη με δικά του κεφάλαια.  

To Top