Αυτός ο Άρης αξίζει να παίζει μόνο σε γεμάτο Παλέ!

Ήττα από τον Ολυμπιακό με “σφαγή”. Ίδιο σκηνικό με τον Παναθηναϊκό. Αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς στην Πυλαία, ενώ κάνει φάουλ ο Καλαμπόκης. Τρία ντέρμπι, τρεις ήττες, τρεις “κλοπές”. Ο Άρης ακόμα και με 400.000 ευρώ μπάτζετ παραμένει όχι απλά ανταγωνιστικός, αλλά ομάδα που διεκδικεί αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξίζει την στήριξη όλων, αξίζει το γεμάτο Παλέ…

Υπάρχουν ήττες και ήττες. Υπάρχουν ήττες που οι παίκτες δεν ιδρώνουν, δεν τα δίνουν όλα, δεν τους νοιάζει κιόλας, δεν τους καίγεται καρφάκι. Πρόσφατα παραδείγματα και μέσα στον σύλλογο υπάρχουν αρκετά… Υπάρχουν ήττες που βλέπεις παίκτες να λιώνουν μέσα στο γήπεδο, να αφήνουν την ψυχή τους, να είναι… τρελαμένοι που έχασαν, να γυρνούν στον πάγκο και να βλέπουν την ίδια αντίδραση. Αυτό είναι ομάδα, αυτό είναι ο μπασκετικός Άρης.

aris omadiki7 1Ορθώς είπε ο Αλεξανδρής ότι “δεν έχουμε και καμιά σούπερ ομάδα” μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι σούπερ ο Άρης σε προσόντα. Δεν είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι Ολυμπιακός. Είναι, όμως, σούπερ σε όλα τα άλλα. Ψυχή, πάθος, διάθεση, δίψα για διάρκιση, πόνος για τη φανέλα. Οι περισσότεροι δεν γεννήθηκαν Αρειανοί. Ούτε ο Κερούς, ούτε ο Τζέιμς, ούτε ο Ντέιβις μεγάλωσαν με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τ’ άλλα παιδιά. Έχουν καταλάβει όμως στο 100% τι σημαίνει αυτή η φανέλα, έχουν καταλάβει ότι για να γεμίσει το Παλέ πρέπει να τα δίνουν όλα.

Αυτός ο Άρης είναι ομάδα που ακόμα και στις ήττες σου δίνει αφορμές να τον χειροκροτήσεις. Αυτός ο Άρης είναι ομάδα που μέσα από μια πολύ σκληρή και επίπονη διαδικασία, μέσα από σκληρές ήττες και ένα κακό ξεκίνημα, αξίζει να παίζει πάντοτε μπροστά σε ένα γεμάτο Παλέ. Αυτός ο Άρης έχει αποδείξει ότι κάθε φίλαθλος που δίνει 10-15 ευρώ για ένα εισιτήριο, δεν θα “φάει” κοροϊδία.

Τα “πακέτα” εισιτηρίων με 24 ευρώ για τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες της φάσης Last 16 του Γιούροκαπ που ξεκινάει αύριο κόντρα στη Κίμκι είναι ακόμα διαθέσιμα. Οχτώ ευρώ το παιχνίδι με αντιπάλους ομάδες Ευρωλίγκας. Μέχρι και χθες δεν είχαν πουληθεί ούτε 500 “πακέτα”. Αυτή η ομάδα αξίζει της στήριξης όλων, γιατί δίνει πολλά… πίσω!

To Top