«Σοβαρέψου, αλλιώς κανείς δεν μένει με το ζόρι…»

Ο αποκλεισμός του Καρίμ Σολτάνι από την 18άδα του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπως όλα δείχνουν δρομολογεί την… αρχή του τέλους για τη συνεργασία του με τον Άρη, όπως επισημάνθηκε από την πρώτη στιγμή. Ο Σολτάνι θα έχει εκτός απροόπτου συνάντηση μέσα στο επόμενο 48ωρο με τη διοίκηση των κίτρινων, προκειμένου να πάρει το… τελικό μήνυμα.

Η διοίκηση θα ζητήσει από τον Σολτάνι να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στην ομάδα, διαφορετικά θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για το άμεσο μέλλον, ακόμη και να χωρίσουν οι δρόμοι τους! «Σοβαρέψου και μείνε, αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσει. Αλλιώς, κανείς δεν μένει με το ζόρι…», αναμένεται να είναι το μήνυμα των ανθρώπων του Άρη.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει δικαιώσει από το ξεκίνημα της χρονιάς τις προσδοκίες του Άρη, είναι σκιά του εαυτού του, με μοναδική εξαίρεση το 45λεπτο του αγώνα με τον Πανθρακικό στο κύπελλο. 
Αποκορύφωμα της αρνητικής παρουσίας του ήταν η άσχημη απόδοση με τον Ατρόμητο στο κύπελλο, αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά από αυτόν.

Συμπεριφορά που ερμηνεύτηκε (επιεικώς…) ως αδιαφορία και μοιραία βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα αφού. Δεν ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, ξεχειλίζοντας το ποτήρι της δυσαρέσκειας των ανθρώπων του Άρη.

Κανείς δεν μένει με το ζόρι, άλλωστε, στην ομάδα… Αυτό είναι ξεκάθαρο.

To Top