Γελάνε με τις μαϊμού-αποβολές και στην Γαλλία (video)

Μας πήραν χαμπάρι και στο εξωτερικό. Στην Γαλλία π.χ. γελάνε με τις… μαϊμού-αποβολές που αποτελούν μάστιγα κατά του Άρη, την ώρα που το αρνητικό ρεκόρ των κόκκινων καρτών σφίγγει τη θηλιά για τους κίτρινους.

Η γαλλική ιστοσελίδα «sofoot.com» συγκεκριμένη σχολιάζει την αποβολή του Νέρι Καστίγιο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο και μάλιστα φιλοξενεί το βίντεο της επίμαχης φάσης, στο οποίο  φαίνεται πολύ απλά η αλήθεια: ότι ο Σκόνδρας διεκδικεί… Όσκαρ ηθοποιίας και πέφτει μόνος του. Κάτι που είδαν όλοι εκτός από το… καμάρι της διαιτησίας και προστατευόμενο του Κύρου Βασσάρα, διαιτητή Σιδηρόπουλο, τον πρώτο βοηθό Πάνου αλλά και τον τέταρτο διαιτητή Θάνο εφόσον η φάση γίνεται μπροστά του.

Οι Γάλλοι συγκρίνουν μάλιστα το ρεσιτάλ ηθοποιίας του Δημούτσου με ένα αντίστοιχο του Φαμπρίτσιο Ραβανέλι 15 χρόνια πριν σε ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ.
«Μία άδικη αποβολή» είναι ο τίτλος του κειμένου, που αναφέρει: «Σχεδόν 15 χρόνια μετά ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι εξακολουθεί να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σε νοκ άουτ παιχνίδι του ελληνικού κυπέλλου ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Άρη. Η γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1 με γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Ελίνι Δημούτσος, τον οποίο ακολουθεί ο Νέρι Καστίγιο, καταρρέει μόνος του. Ο διαιτητής πιστεύει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από τον Αργεντινό (μάλλον μπέρδεψαν την εθνικότητα του Καστίγιο). Ο Καστίγιο βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται».
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για την αποβολή του Φατί, στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο. Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να γράψουν γι αυτήν την αποβολή…

Απολαύστε τις… θεατρικές ερμηνείες των… επαγγελματιών ποδοσφαιριστών

 

{youtube}m7jm-6HSAmQ|600|450|1{/youtube}

 

{youtube}cNXZgQcwCuA|600|450|1{/youtube}

 

To Top