ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτό δεν είναι… Άρης! Αόρατος στο δεύτερο ημίχρονο, κινδυνεύει να τα χάσει όλα

Αυτό δεν είναι… Άρης! Αόρατος στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνεύει να τα χάσει όλα και πολύ πρόωρα…

Οι κιτρινόμαυροι παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα, γνωρίζοντας  βαριά ήττα από τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-3 για τη 10η αγωνιστική της Superleague.

Πρώτη ήττα του Άρη εντός έδρας μετά από επτά αγώνες. Πρώτη ήττα μετά από έξι ματς με τον Ατρόμητο, μια “μαχαιριά” στην προσπάθεια για την επιστροφή του Άρη στην κορυφή.

Όμως με μια πιο… προσεκτική ματιά, είναι ξεκάθαρο ότι οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να ανέβουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά, όμως δεν “βγήκαν” ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος: “Κακό αποτέλεσμα για εμάς που θα έλεγα ότι πάει πίσω την προσπάθεια που κάναμε στο τελευταίο διάστημα. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε τον αντίπαλο. Δεν κάναμε πολλές φάσεις αλλά μπήκαμε με διάθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου. Χάσαμε ηρεμία και οργάνωση. Κάναμε απίστευτα λάθη. Είναι αποτέλεσμα που μας απογοητεύει όλους”.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Άρη είναι να παρουσιαστεί έτοιμος στη συνέχεια, μια και κινδυνεύει να τα χάσει όλα, εφόσον δεν έχει
“επαφή” με την αρχική τεράδα.

To Top