Αυτό είναι το μυθικό μπόνους Ρεάλ στον Εμπαπέ για τη Χρυσή Μπάλα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να έχει ετοιμάσει ακόμα και μπόνους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Γάλλο, με το ποσό να… ζαλίζει.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Γάλλος σταρ έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κάπως έτσι η «βασίλισσα» έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό της και όπως όλα δείχνουν ο 25χρονος θα γίνει παίκτης της.

Το ποσό που θα παίρνει ο Γάλλος επιθετικός στην ομάδα της Μαδρίτης μάλιστα… ζαλίζει. Συγκεκριμένα ο Εμπαπέ θα λαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια πέντε ετών και τα μπόνους θα φτάνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον στόχος της Ρεάλ είναι να τον ανακοινώσει πριν το Euro τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ωστόσο όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στη φόρα. Ο Γάλλος σταρ εκτός από τα 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, θα κρατήσει το 80% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Σήμερα μάλιστα προέκυψε ακόμα ένα μπόνους που λέγεται ότι θα υπάρχει στο συμβόλαιό του, με το ποσό να προκαλεί… ζάλη.

Το μπόνους λοιπόν θα αφορά τη Χρυσή Μπάλα, αφού σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ την κερδίσει ως παίκτης της Ρεάλ, τότε θα πάρει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 25χρονος έχει φτάσει αρκετές φορές σε αυτό το σημείο, με τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα» να τον φέρει πιθανώς ακόμα πιο κοντά σε αυτή.

To Top