Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγήκε στην αγορά, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Ουίλ Μπάρτον, με την ρωσική ομάδα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βαρέζε, ώστε να κάνει δικό της τον πρώην παίκτη του Άρη, Ολιβιέ Χάνλαν ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ουίλ Μπάρτον αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φετινή σεζόν, με την ρωσική ομάδα να κάνει το μπαμ και να ανακοινώνει τον σπουδαίο Αμερικανό γκαρντ, με μεγάλη θητεία στα παρκέ του ΝΒΑ. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης.

Με την άφιξή του στη Μόσχα ο έμπειρος γκαρντ πέρασε από ιατρικά, όμως οι εξετάσεις έδειξαν πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα, το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της VTB League. Έτσι, η «ομάδα του στρατού» βγήκε ξανά στην αγορά, αφού το deal με τον άλλοτε γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς ακυρώθηκε.

Η περίπτωση που ξεχώρισε στη λίστα των ανθρώπων της ρωσικής ομάδας ήταν αυτή ενός παλιού γνώριμου. Ο Ολιβιέ Χάνλαν ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα Ιταλίας, με τη φανέλα της Βαρέζε, όντας σημείο αναφοράς στην επίθεση για την ιταλική ομάδα. Αυτή η ικανότητα του πρώην άσου του Άρη και του Ηρακλή προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που άνοιξε επαφές μαζί του.

Ανάμεσα στη ρωσική ομάδα και τον Καναδό γκαρντ βρέθηκε αμέσως σημείο επαφής, με την ΤΣΣΚΑ να κάνει αμέσως επαφές και με τους Ιταλούς. Η ρωσική ομάδα προσφέρει έως 200 χιλιάδες ευρώ για να αποδεσμευτεί ο Χάνλαν, με τις επαφές των δύο πλευρών να συνεχίζονται και μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει το θέμα.

To Top