ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφήνει στην… άκρη το “φρεσκάρισμα”, οι σκέψεις του Μάντζιου για το νέο “τρίποντο”

O Άρης πέρασε μια εβδομάδα ξεκούρασης και ανασύνταξης μετά τον αγωνιστικό Γολγοθά των 13 αγώνων σε 44 μέρες!

Οι ποδοσφαιριστές πήραν τις αναγκαίες ανάσες και πλέον ετοιμάζονται για το νέο σερί πέντε αγώνων σε διάστημα δυο εβδομάδων, αφού υπάρχουν ενδιάμεσα και δυο εμβόλιμες υποχρεώσεις με αποκορύφωμα το κρίσιμο ραντεβού με τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς του 0-1.

Η εβδομάδα που μεσολάβησε δίνει τη δυνατότητα στον Άκη Μάντζιο να ετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με τον Βόλο, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη ροτέισον, όπως συνέβη κατά κόρον, το προηγούμενο διάστημα για να αντιμετωπιστεί το βαρύ πρόγραμμα. Αυτό θα χρειαστεί στα δυο επόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και κυρίως τη δεύτερη, αφού είναι μόλις τρεις μέρες πριν από τον επαναληπτικό.

Ο προπονητής του Άρη, λογικά θα εμπιστευτεί τους… θεωρητικά βασικούς για το πρώτο εντός έδρα παιχνίδι μετά από τρεις μήνες.

Δηλαδή Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, πιθανότατα θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα όπως λογικά και ο Φεράρι στο αριστερό άκρο. Ένα ερωτηματικό υπάρχει για μια θέση στα χαφ την οποία διεκδικούν Βέλεθ και Βερστράτε.

To Top