Πρώτα η πρόκριση! Φαβορί το ΟΑΚΑ, αλλά διαρροές της ΕΠΟ δίνουν… ελπίδες για το Καυτανζόγλειο

Η είδηση της επαναλειτουργίας του ΟΑΚΑ έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις τόσο στην έδρα του τελικού, όσο και στις συνθήκες διεξαγωγής του. Και αυτό γιατί ενώ πριν από λίγες μέρες ο Παναγιώτης Μπαλτάκος είχε πει πως μάλλον το ματς που θα κρίνει τον συγκεκριμένο τίτλο θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, παρουσία μόνο μαθητών, τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

Στην ΕΠΟ περιμένουν τον ημιτελικό του Άρη με τον Παναιτωλικό στις 6/3.

Είτε περάσει ο Άρης ο οποίος αποτελεί το φαβορί του αγώνα, είτε ο Παναιτωλικός, είναι αποφασισμένοι να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας με τον Παναθηναϊκό κανονικά με φιλάθλους και των δύο ομάδων και το ΟΑΚΑ μοιάζει με (επίσης) ένα ακόμη φαβορί.

Την ίδια ώρα ωστόσο, όπως έλεγαν από την Ομοσπονδία, αν περάσει ο Άρης, τότε θα εξεταστεί και το Καυτανζόγλειο, έστω και αν συγκεντρώνει ελάχιστες  πιθανότητες.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τα επίσημα χείλη για το συγκεκριμένο γήπεδο της Θεσσαλονίκης έχει εγκριθεί κονδύλι έργων ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, τα οποία δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί ένα ενδεχόμενο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη. To ερώτημα είναι:

“γιατί δεν ετοιμάζεται στους επόμενους δυο μήνες (όπως έγινε με το ΟΑΚΑ) και το Καυτανζόγλειο”.

Άρα, το Ολυμπιακό Στάδιο αυτή τη στιγμή δείχνει ως φαβορί, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός…

Βέβαια για την οικογένεια του Άρη είναι ξεκάθαρο: πρώτα η πρόκριση και μετά όλα τ’ άλλα.

To Top