Αφήνει στον πάγκο Διαμαντάκο, ρίχνει στη μάχη τον Σουνά

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε και χθες αρκετά σχήματα σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο ισχυρή ενδεκάδα στο Περιστέρι, παρά τα προβλήματα.

Από την προπόνηση της Τρίτης είναι φανερό ότι σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον Διαμαντάκο και στις δοκιμές του έβαλεμία τον Καραγιάννη με τους θεωρητικά βασικούς και μία τον Σουνά.

Ο τελευταίος κερδίζει, όπως φαίνεται το προβάδισμα. Σήμερα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα με την πλέον καθοριστική προπόνηση σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι.

Από κει και πέρα για τις απουσίες των Κοέλιο, Παπαστεριανού και Ζαραδούκα, ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε και χθες τις δοκιμές.

Οι δυο πρώτοι που δοκιμάστηκαν στα χαφ ήταν οι Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος. Εξαιτίας των περιορισμένων λύσεων που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή το πιθανότερο είναι ότι οι δυο νεαροί θα είναι οι αντικαταστάτες των τιμωρημένων στο Περιστέρι, χωρίς να έχει αποκλειστεί η λύση Νταμαρλή.

Όσο για τον τρίτο παίκτη που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο Μαργαρίτης φαίνεται ότι είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του.

To Top