Ο έλεγχος, η θυρίδα και οι Ηλιάδης, Μαστροθύμιος

Στην τρίωρη εκπομπή των οργανωμένων οπαδών (Super 3 και Ιερολοχίτες) ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά. Στο θέμα του οικονομικού ελέγχου δόθηκε ιδιαίτερο βάρος.

Είναι γνωστό ότι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης, όσο και το μέλος και νομικός Στάθης Τσομίδης υποστήριξαν με έμφαση ότι ο βασικός λόγος που επιχειρείται η απομάκρυνσή τους είναι για να μην προχωρήσει μέχρι το τέλος ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος.

«Ο Σκόρδας θέλει να διακόψει τον έλεγχο και να μετατρέψει τις θέσεις του άρθρου 99 όπως θέλει εκείνος. Πιθανολογώ ότι θα βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για εκείνον» είπε μεταξύ άλλων ο Ψηφίδης.

Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί θέτοντας στο τραπέζι μια πρόταση, προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι όποιες εξελίξεις.

«Ζητάμε επιτακτικά να παραδοθεί σε δυο άτομα κοινής εμπιστοσύνης, τον Πάνο Μαστροθύμιο και τον Σήμη Ηλιάδη, ο φάκελος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και να κλειδωθεί σε θυρίδα ή να σε κάποιον συμβολαιογράφο, ώστε να μην υπάρξει καμία αλλοίωση» ήταν η σαφής τοποθέτηση.

Με αυτήν την κίνηση θέλησαν να δείξουν ότι υπάρχει τρόπος για να διασφαλιστούν τα αποτελέσματα του ελέγχου που περιμένει διακαώς όλος ο κόσμος του Άρη και παράλληλα να τρέξουν οι όποιες εξελίξεις ώστε να «παίξει η ομάδα τα ρέστα της στο γήπεδο» και να επιβιώσει.

To Top