ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφήνει στο παρελθόν το Αγρίνιο ο Άρης και ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό!

Το χθεσινό νικηφόρο ματς με τον Παναιτωλικό είναι παρελθόν από σήμερα για τον Άρη που καλείται να προετοιμαστεί κατάλληλα αυτή την εβδομάδα για το ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου (28/11, 19:30), με τον Ολυμπιακό.

Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν μία επαγγελματική νίκη χθες στο Αγρίνιο, παρέμειναν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το Σάββατο, δίνουν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Όπως δήλωσε και χθες ο Άκης Μάντζιος… “γνωρίζουμε ότι είμαστε στην πρώτη θέση, μας αρέσει και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό τα κομμάτι για να μείνουμε εκεί. Στόχος του Άρη είναι να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Τη θέλουμε την κορυφή, είναι κίνητρο και μέχρι στιγμής αντέχουμε”.

Πέρα από το δεδομένο κίνητρο που έχει αυτό το ματς, καθώς κοντράρονται οι δύο ομάδες που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, απαιτείται σωστή προετοιμασία, σε όλους τους τομείς. Ειδικά στο τακτικό κομμάτι, εκεί όπου και θα κριθούν πολλά, από την στιγμή που θα είναι ένα ντέρμπι, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Αυτό που οφείλει να κάνει ο Άρης, είναι να παραμείνει προσγειωμένος, να είναι συγκεντρωμένος στον στόχο και να δείξει αποφασιστικότητα σε καθημερινή βάση, ώστε να παρουσιαστεί πλήρως έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To Top