ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούνο Γκάμα σημαίνει… εγγύηση και κάνει τον Άρη να νιώθει ασφάλεια!

Εκρηκτικό το ξεκίνημα του Μπρούνο Γκάμα στη φετινή σεζόν, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει χθες το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά πέμπτο στην σεζόν!

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν και πάλι αλάνθαστος από την “άσπρη βούλα”, ευστόχησε για τρίτη φορά φέτος σε ισάριθμα πέναλτι, προσφέροντας στον Άρη την απαραίτητη ασφάλεια σε αυτό τον τομέα.

Μάλιστα, χθες, το έκανε και με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του -ανήμπορου να αντιδράσει- γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Κνετ.

Μέχρι στιγμής, εκτός του Παναιτωλικού, έχει σκοράρει με πέναλτι και κατά της Λαμίας και του Βόλου. Στο Αγρίνιο και στον Βόλο, μάλιστα, χάρισε τις νίκες στην ομάδα του με τα εύστοχα πέναλτι του. Όπως έκανε και απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου το γκολ του δεν προήλθε από την “άσπρη βούλα”.

Ο Γκάμα έχει ευστοχήσει στα 8 από τα 10 πέναλτι που έχει χτυπήσει όσο είναι παίκτης του Άρη. Έχασε ένα απέναντι στον Παναθηναϊκό την πρώτη σεζόν κι ένα πέρσι στο Κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο, με την μπάλα να αποκρούεται από το δοκάρι.

 

 

To Top