ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφήνει την Θεσσαλονίκη για δύο σερί εκτός έδρας ματς που θα κρίνουν πολλά!

O Άρης έφερε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση μετά την γκέλα της περασμένης Κυριακής εντός έδρας, καθώς ακολουθούν δύο εξαιρετικά δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι “κιτρινόμαυροι” φρόντισαν να χάσουν σημαντικό έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ισορρόπησαν τα δεδομένα στις τελευταίες αγωνιστικές, όμως η ισοπαλία με την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν πισωγύρισμα.

Είναι τόσο μικρές οι βαθμολογικές διαφορές μεταξύ των ομάδων που τον 3ο (ΟΦΗ-Ξάνθη) από τον 8ο (Παναθηναϊκό) τους χωρίζουν μόνο τρεις βαθμοί (19-16).

Για παράδειγμα, με νίκη ο Άρης θα ήταν στην 3η θέση με 19 βαθμούς και τώρα με την ισοπαλία είναι… 7ος, με 17 βαθμούς!

Ακολουθούν δύο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές, αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αν ο Άρης θέλει να παραμείνει σε τροχιά play offs να μπει στην 6άδα και να μην παρεκκλίνει ξανά του στόχου του, τότε θα πρέπει να πάρει τους βαθμούς.

Στο χέρι του είναι, καθώς, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής ότι είναι ικανές για κάτι πολύ καλύτερο απ΄ότι έχουν δείξει στο πρωτάθλημα σε αυτές τις 12 αγωνιστικές.

Αυτά τα δύο παιχνίδια θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια, καθώς ακολουθούν και τα ματς με Βόλο (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός) μέχρι τα Χριστούγεννα.

Οι βαθμοί πρέπει άμεσα να μπουν στο σακούλι, διότι από το… νέο έτος, αρχίζουν και τα ντέρμπι, με το… καλημέρα κιόλας, καθώς έρχεται η σειρά των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

To Top