Αφήνει την πορτοκαλί μπάλα και παίρνει την σκυτάλη η Εύα! (photos)

Σε μία πρωτοποριακή διοργάνωση που απευθύνεται σε όλους τους Θεσσαλονικείς θα  λάβει μέρος η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, Εύα Κατωπόδη.

Πρόκειται για την σκυταλοδρομία 4 Χ 2.500μ., που θα διεξαχθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία τη ΔΕΘ, την Κυριακή 4 Μαΐου. Πρόκειται για αγώνες δρόμου, που απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως, ενώ συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν τόσο αθλητές όσο και αθλούμενοι ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή, είναι οι αιτούντες να έχουν γεννηθεί το 2001 και πριν.

Βάσει των αγωνιστικών διατάξεων, στις σκυταλοδρομίες δρόμου, έχουν καθοριστεί να υπάρχουν 3 κατηγορίες ομάδων, οι οποίες είναι: Ομάδες Ανδρών (4 άτομα), Ομάδες Γυναικών (4 άτομα), Μικτές Ομάδες (τουλάχιστον 1 άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε 4άδα).

Η Εύα Κατωπόδη δήλωσε στο PRESSARIS για την απόφασή της να λάβει μέρος σε αυτούς τους αγώνες: «Αποφάσισα να συμμετάσχω, γιατί μου αρέσει πολύ το δρομικό κίνημα! Συμμετείχα και στον 9ο Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” στα 10.000μ., οπότε τα 2.500μ. θα είναι παιχνιδάκι!!!» και προσθέσει:

«Προσπαθούμε να προωθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο την αθλητική κουλτούρα! Είναι ομαδικό, οπότε εγώ σαν αθλήτρια ομαδικού αθλήματος, του μπάσκετ, πιστεύω ότι θα τα πάω καλά», για να καταλήξει:

«Θα είμαι στην ομάδα μαζί με τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Χατζηβρέττα και Κώστα Χαραλαμπίδη! Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να τρέξει μαζί μας!».

To Top