Ξεκάθαρο το “μήνυμα” της δημοσκόπησης: “Ο Άρης χρειάζεται επιχειρηματία-επενδυτή στο τιμόνι”!

To θέμα του επενδυτή είναι αυτό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προτεραιότητας του κόσμου του Άρη, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του PRESSARIS.

Στο ερώτημα τι πρέπει να απαιτήσει η οικογένεια του Άρη από τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης σε αυτό το κρίσιμο διάστημα, ήδη η μεγάλη πλειοψηφία (46%), των όσων έχουν πάρει μέλος στο γκάλοπ απάντησε «να βοηθήσουν ώστε να γίνει κατανοητό ότι ο Άρης μπορεί να προσελκύσει έναν υγιή επιχειρηματία-επενδυτή».

Μια εξέλιξη που μπορεί να συνδυαστεί είτε με τις ενέργειες όλων όσοι ασχολούνται με τον Άρη, να προσελκύσουν άμεσα επενδυτή-επιχειρηματία, είτε αυτό να γίνει μέσω της πρότασης που έπεσε στο τραπέζι για το άρθρο 106ια και την “ειδική εκκαθάριση”.

Ακολουθεί με 15% η απάντηση «να ζητήσουν να γίνουν 20 οι ομάδες στη Σούπερ λίγκα», αλλά σε αυτό το θέμα, όπως και στο θέμα της διεκδίκησης μέσω ΕΣΠΑ χρηματοδότησης, ο Άρης λάμπει δια της απουσίας του, μαζί με τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι λίγος κόσμος δείχνει να πιστεύει σε λύση μέσα από το άρθρο 99, γιατί προφανώς δεν το πίστεψαν ακόμη οι ίδιοι οι παράγοντες του Άρη.

Οι υπόλοιπες απαντήσεις ήταν:

– Να συμπαρασταθούν στην υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 και στη ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο (13%)

– Να μεριμνήσουν για τη χρηματοδότηση νέου γηπέδου στον Άρη μέσω των ΕΣΠΑ (11%)

– Να απαιτήσουν την ισονομία από τα ποδοσφαιρικά κέντρα (π.χ. ΕΠΟ, διαιτησία) (8%)

To Top