Νέα εποχή για το “κιτρινόμαυρο” μπέιζμπολ

Μόλις μία βδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα και η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με νέο look! Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» μόλις παρέλαβαν από την Ολλανδία (δια χειρός της εταιρίας Benson) τις ολοκαίνουριες στολές τους, με την ελπίδα ότι θα συνοδευτούν με καλά αποτελέσματα στο μέλλον. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι οι φανέλες αυτές του Άρη είναι μία δωρεά του νέου μάνατζερ της ομάδας, Γιάννη Σαραντίδη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπέιζμπολ στο facebook: «Ο Γιάννης Σαραντίδης ξεκίνησε να παίζει baseball μαζί με χόκεϊ επί πάγου στον Καναδά. Μεγαλώνοντας πήρε αθλητική υποτροφία στο χόκεϊ και πήγε στο Πανεπιστήμιο της North Dakota, όπου και τελείωσε τις σπουδές του. Στη συνέχεια πριν του Ολυμπιακούς του 2004 είχε έρθει σε επαφή με την ΕΦΟΜ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπειζμπολ) και ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος και αργότερα στην Ολυμπιακή ομάδα. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στο Μαρούσι 2004 όπου κατέκτησε και πολλά πρωταθλήματα, καθώς και είχε συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του σε διάφορα τουρνουά. Και ενώ ήταν μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας, το 2004 μετά από απόφαση της ΕΦΟΜ να στελεχωθεί η Ολυμπιακή ομάδα μόνο από Ομογενείς αθλητές (υπήρξαν 2 γηγενείς αθλητές στην αποστολή) απογοητευμένος σταμάτησε την ενασχόλησή του με το άθλημα και ασχολήθηκε καθαρά με το επάγγελμά του, το οποίο τον ανάγκασε να κάνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια σε Κύπρο, Ρουμανία, Καναδά…», και συμπληρώνει:

«Αφού επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα πριν 2 χρόνια αποφάσισε να ξανά ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα, το baseball, όπου όνειρό του ήταν να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε στον Ελληνικό χώρο με μέλλον και με βλέψεις γιατί όχι και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά από συναντήσεις με παίκτες του συλλόγου μας ήρθε σε συμφωνία να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας κιόλας το ρόστερ με αθλητές καταξιωμένους στον Ελληνικό χώρο που τον εμπιστεύτηκαν στον νέο του αυτό ρόλο. Ευχή όλων για μία λαμπρή σταδιοδρομία με τα κιτρινόμαυρα χρώματα».

To Top