ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφαίρεση έξι βαθμών από Χανιά, Καλλονή και -3 σε Παναιγιάλειο!

Άσχημα νέα για τρεις της Football League. ΑΟΧ, Καλλονή και Παναιγιάλειος κινδυνεύουν με ποινή αφαίρεσης βαθμών για οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές τους! Τριήμερη προθεσμία.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε σε Χανιώτες και «σαρδέλες» ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για χρωστούμενα προς τους Πρίφτη, Χατζηλιάδη και Γιορέντε, Δαύκου αντίστοιχα, ενώ στους «μελανόλευκους» -3 για οφειλές προς τον τελευταίο.

Δίνει και στις τρεις ομάδες της Football League, ωστόσο, προθεσμία τριών ημερών, για να ισχύσουν οι ποινές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

To Top