ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βεργίνης: “Κόντρα στον Άρη μπορούμε να «κλέψουμε» κάτι…”

Ο Δημήτρης Βεργίνης έρχεται ως αντίπαλος του Άρη με τον Απόλλωνα Πατρών και στο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους,

Αυτή η εβδομάδα δεν παύει να είναι και πάλι γεμάτη άγχος για εμάς ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Κολοσσού Ρόδου μας αναπτέρωσε το ηθικό και μας έδωσε δύναμη προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Η αγωνιστική μας εικόνα κόντρα στον Κολοσσό είναι και αυτή που θέλουμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έχουμε μέχρι το τέλος.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βήμα βήμα θα παλέψουμε για να έρθει η επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε σκορπίζοντας παράλληλα χαρά και στον κόσμο της Πάτρας που αγωνιά μαζί μας αλλά και στους ιθύνοντες της ομάδας που στέκονται στο πλευρό μας και μας δίνουν καθημερινά δύναμη για να συνεχίσουμε.

Το Σάββατο, μας περιμένει μια ακόμα πολύ επικίνδυνη αποστολή καθώς αντιμετωπίζουμε στη Θεσσαλονίκη την ομάδα του Άρη. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Μπορεί ο Άρης να μην βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση τις τελευταίες βδομάδες αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη για τους δικούς του λόγους καθώς θέλει να τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας καλή ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Μπορούμε να “κλέψουμε” κάτι από αυτό το παιχνίδι φτάνει να εκμεταλλευτούμε την κάθε φάση ξεχωριστά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Είναι σημαντικό ότι το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό και αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να αντεπεξέλθουμε στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Μακάρι πριν από τον τελικό επιβίωσης με την Κύμη να έρθουν δύο ακόμα βαθμοί οι οποίοι θα είναι υπερπολύτιμοι για τη μάχη που δίνουμε.

Παρά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα με ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός στο γόνατο τελικά θα είμαι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Άρη και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Αλεξάνδρειο και θα έχω την ευκαιρία να δω φίλους από τα παλιά.

Συνεπώς, κοιτάζουμε πρώτα τα δικά μας αποτελέσματα αλλά ας μην γελιόμαστε έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μας ενδιαφέρει και το παιχνίδι του Κόροιβου με το Ρέθυμνο όπως επίσης και το Προμηθέας – Κύμη. Το Σάββατο το βράδυ θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα όμως ελπίζω και εύχομαι να έρθει η σωτηρία για την ομάδα μας”.

To Top