Αφαιρέθηκε η κόκκινη κάρτα στον Σον για το τάκλιν στον Γκόμες

Η κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο ματς με την Έβερτον έφερε τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Σον, με την FA να ακυρώνει όμως την απόφαση του διαιτητή και να απαλλάσσει τον παίκτη.

Το ματς της Έβερτον με την Τότεναμ για την 11η αγωνιστική της Premier League βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με το αγωνιστικό όμως κομμάτι να επισκιάζεται από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες.

Ήταν λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα στο “Γκούντισον Παρκ”, με τον Σον να προσπαθεί να ανακόψει τον Γκόμες στο χώρο του κέντρου και να τον ρίχνει στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να πέσει με άσχημο τρόπο και κατόπιν να συγκρουστεί με τον Οριέ και να σπάει το πόδι του.

Πέρα από τον άσχημο τραυματισμό του μέσου των ζαχαρωτών, πολλή συζήτηση σήκωσε στο Νησί και η απόφαση για την τιμωρία του Σον, με τον Μάρτιν Άτκινσον να βγάζει αρχικά την κίτρινη κάρτα αλλά να αλλάζει γνώμη βλέποντας το μέγεθος του τραυματισμού του Γκόμες και να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Νοτιοκορεάτη στερώντας του ουσιαστικά τη συμμετοχή στα τρία επόμενα ματς της ομάδας του.

To Top