Αφεντικό της Δόξας Δράμας ο απαγωγέας του Παναγόπουλου (video)

Αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Δόξας Δράμας, με τον Απόστολο Πετράκη να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Το όνομα του Πετράκη που πλέον παίζει στα διοικητικά της Δόξας, είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, αφού ήταν ένας από τους καταδικασθέντες της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Μάλιστα είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για τη συμμετοχή του στην απαγωγή Παναγόπουλου… «Επέλεξα τον Παναγόπουλο γιατί δε διέθετε προσωπική ασφάλεια παρά μόνον έναν οδηγό. Ήξερα ότι κάθε μέρα πάει στο γραφείο του. Πήγαινα κάθε μέρα για τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του στο Καβούρι. Έφευγε κάθε μέρα την ίδια ώρα με απόκλιση 10 λεπτών. Άρχισα να συνδυάζω διαδρομές, είχα μελετήσει όλους τους δρόμους. Ποτέ δεν επικοινώνησα εγώ με την κ. Παναγοπούλου. Ο διαπραγματευτής δε βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί»

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα ο Απόστολος Πετράκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, είχε πει πως: «Δεν σκοτώνω για λεφτά. Δε θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Θα σκότωνα μόνο για να προστατεύσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, για κανέναν άλλο λόγο. Δυστυχώς εκείνη την εποχή που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου, η αστυνομία και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και όσων ακολούθησαν, βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας με την υπόθεσή μας και τα έβαλαν όλα μαζί. Χρέωσαν δηλαδή σε ανθρώπους πράγματα με τα οποία δεν είχαν καμία σχέση. Εγώ βρέθηκαν ξαφνικά μπλεγμένος με συμβόλαια θανάτου για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί», είπε.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του για τη σημερινή του δραστηριότητα: «Προσπαθώ να οργανώσω τη ζωή μου. Θες χρόνο για να βρεις τα πατήματά σου. Είμαι μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, αλλά τον περισσότερο καιρό τον περνάω στο Ρέθυμνο, στο σπίτι μου, με τη γυναίκα μου (σ.σ βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του). Προσπαθώ να φτιάξω μια επιχείρηση με κρητικά προϊόντα και να κάνω εξαγωγές σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα είχε ερωτηθεί αν χρησιμοποίησε χρήματα της απαγωγής για αυτή την επιχειρηματική προσπάθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι έγινε μόνο με δικά του χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, μέχρι πριν λίγα χρόνια ασχολούνταν με τον χώρο της εστίασης (κι όχι μόνο) στο Ρέθυμνο, διατηρώντας διάφορα μαγαζιά.

 

 

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Doxa Dramas FC / ΠΑΕ Δόξα Δράμας στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

To Top