ΜΠΑΣΚΕΤ

Εγγυητική επιστολή και ασφαλιστική ενημερότητα οι προτεραιότητες στην ΚΑΕ Άρης

Η νέα εγγυητική επιστολή, η ασφαλιστική ενημερότητα και φυσικά το θέμα της έκδοσης δελτίων είναι τα βασικά θέματα στην ατζέντα της διοίκησης του Άρη αυτές τις μέρες.

Όσο πλησιάζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη, τόσο αυξάνεται η προσπάθεια από τη διοίκηση για να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει θέμα με τη συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για το θέμα της FIBA υπάρχει αναμονή για το τι θα αποφανθεί εν τέλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την έκδοση των δελτίων των παικτών που έχουν αποκτηθεί από τους κίτρινους.

Τα άλλα δύο θέματα, η εγγυητική επιστολή και η ασφαλιστική ενημερότητα απαιτούν χρήματα, τα οποία η διοίκηση προσπαθεί να συγκεντρώσει, για να είναι συνεπής η ΚΑΕ στις υποχρεώσεις της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι αυτά είναι η προτεραιότητά της και όχι να εξοφληθεί ο Ντραγκίτσεβιτς για να πειστεί να επιστρέψει. Το θέμα είναι να το αντιληφθεί αυτό και ο ίδιος ο παίκτης και να γυρίσει για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

To Top