Αφιέρωμα στο σούπερ γυναικείο βόλεϊ του Άρη από την ΕΟΠΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) προχώρησε στο αφιέρωμα της γυναικείας ομάδας του Άρη λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος (Σάββατο, 25/10, 19.30, Ολυμπιακός – Άρης).

«Η σεζόν 2017-18 ήταν η κορυφαία στην ιστορία του Άρη που ξεπέρασε το ταβάνι του στο γυναικείο βόλεϊ. Οι «κιτρινόμαυρες» έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ όλα του τα αναπτυξιακά τμήματα (παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες) έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδας» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ και συνεχίζει:

«Με τον Στέλιο Κουτουνίδη στον πάγκο, την επιστροφή της Κολομβιανής σούπερ σταρ, Μαντλέιν Μοντάνο, ο Άρης θέλει να κρατηθεί και εφέτος κοντά στον Ολυμπιακό. Η σπουδαία ακραία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια, όταν και πάλι είχε φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Δέκα αθλήτριες ανανέωσαν τα δελτία τους, την Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς αντικατέστησε η Σέρβα πασαδόρος Κριστίνα Τζούριτς, ενώ αποκτήθηκαν ακόμα η κεντρική Ναταλία Μεταξά από τον ΑΟ Θήρας και η ακραία Βερόνη Κάπα από τη ΧΑΝΘ».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ

Προπονητής: Κουτουνίδης Στέλιος

Γυμναστής: Γκιόσης Νίκος

Στατιστικολόγος: Ευσταθόπουλος Άκης

Φυσιοθεραπευτής: Πέπελας Κώστας

Ιατρός: Τερζίδης Γιάννης

Φροντιστής: Τσιτσόπουλος Χρήστος

Γενικός Αρχηγός: Γιαννάκης Γιάννης

Μασέρ: Αλεξιάδης Θοδωρής

Υπεύθυνος Τμήματος: Ρεντζεπέρης Γιάννης

To Top