Κουτουνίδης: «Είμαστε έτοιμοι, κερδισμένοι όλοι με την Μοντάνο»

Σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΠΕ, ο Στέλιος Κουτουνίδης μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της Μαντλέιν Μοντάνο.

Ο προπονητής του γυναικείου βόλεϊ του Άρη δήλωσε: «Είμαι νέος στον Άρη και είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμή παρουσία της ομάδας στην προετοιμασία. Έχουμε συμπληρώσει δύο μήνες σκληρής δουλειάς και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η αρχή θα γίνει με τον Ολυμπιακό, το ζευγάρι που τελείωσε πέρυσι τη σεζόν. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την παρουσία της Μοντάνο είπε: «Η παρουσία της και μόνο βοηθάει πάρα πολύ. Είναι αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης και εκτός από το να βοηθήσει τον Άρη, προσπαθεί να μεταδώσει και στα νεότερα παιδιά την εμπειρία και τις γνώσεις της.

Και μόνο που την ακούν και την παρατηρούν, βγαίνουν κερδισμένες. Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους προπονητές. Δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέα και φιλόδοξη αθλήτρια».

To Top