ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφιέρωμα των Ισπανών στον Άρη: “Ξύπνησε από τον…λήθαργό του”

Τρεις νίκες με μηδέν παθητικό, δύο εξ αυτών εκτός έδρας και πλέον με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πέμπτο Παναθηναϊκό περιγράφουν την πιο όμορφη περίοδο της φετινής χρονιάς για τον Άρη, που… ξύπνησε από τον λήθαργό του, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ιστοσελίδα Migrantes Del Balon, που εξειδικεύεται στην πορεία των Ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, έκανε αφιέρωμα στον Άρη και τους τρεις Ισπανούς του (Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια) με τίτλο: “Ο Άρης ξύπνησε από τον λήθαργό του”.

Επί της ουσίας δεν έχουν άδικο οι Ισπανοί να περιγράφουν με αυτόν τον τρόπο την αγωνιστική… άνοιξη του Άρη που ήρθε με τρεις σερί νίκες σε διάστημα 10 ημερών, με μηδέν παθητικό και μάλιστα οι δύο από αυτές σε δύσκολες έδρες (Ξάνθη, Τρίπολη).

“Ο Άρης φαίνεται να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, αυτές που τον έκαναν μια τρομακτική ομάδα στην αρχή της σεζόν”, αναφέρεται στο σχετικό αφιέρωμα και επισημαίνεται η καθοριστική παρουσία του Κουέστα, του μοναδικού εκ των τριών Ισπανών, που έχει αγωνιστεί βασικός και στα τρία παιχνίδια.

To Top