Αφιέρωμα-ύμνος για τον Άρη και τον κόσμο του από τη Ρουμανία! “Παράδειγμα για όλη την Ευρώπη”!

Ένα εκτενές αφιέρωμα, πραγματικός ύμνος για τον Άρη και τον κόσμο του από την Ρουμανία! Το σάιτ sport.ro ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, αναφέρεται εκτενώς στην “καυτή” και απόρθητη στην Ευρώπη έδρα του Άρη, μιλάει με λεπτομέρειες για τους κίτρινους και από χιλιόμετρα μακριά “στέλνει” μήνυμα γιατί ο ιστορικός σύλλογος πρέπει να σταθεί στα πόδια του!

“Δεν υπάρχουν άλλοι οπαδοί σαν κι αυτούς” γράφουν μεταξύ άλλοι οι Ρουμάνοι, ενώ αναφέρονται στην αήττητη έδρα στην Ευρώπη (ξύνουν πληγές τέτοιες δύσκολες ώρες…), υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να υποβιβάστηκε, αλλά οι “πολεμιστές της κερκίδας έχουν πάρει το όνομά τους από το θεό του πολέμου Άρη”!

Το αφιέρωμα μιλάει για την ιστορία του Άρη, για την αντιπαλότητα με τον συμπολίτη, αλλά και την αδελφοποίηση με την Ντόρτμουντ, ενώ φιλοξενεί αρκετά βίντεο από την “καυτή κιτρινόμαυρη κερκίδα”!

Η αναφορά καταλήγει: Τέλος πάντων, τρελοί ή δυναμικοί, οι Άρης οπαδοί εξακολουθούν να αποτελούν παράδειγμα για όλη την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Καθορίζουν την αγάπη τους για τα χρώματα και είναι στο γήπεδο, με μοναδικό πάθος για το ποδόσφαιρο, εκείνο που δεν διώχθηκε από τα βουνά σεΐχηδες και τα χρήματα πλούσιων Ρώσων…”.

To Top